Så är kvällen här

Sitter i soffan med vår söta vovve i knät. Älskar henne så mycket, hon är så varm och go. Har precis satt i mig en portion lax med kokt potatis och hummersås. Det var inte helt fel kan jag säga!!Har haft en helt ok dag idag faktiskt. Det rullar på. Bara en vecka kvar nu tills vi får tillgång till vårt nya hus. Längtar!!! Och samtidigt känner jag en liiiten oro i magtrakten. Jag är så otålig och jag är rädd att jag får panik om jag inte känner mig nöjd från början med hur vi har det i huset. Då tänker jag att jag hatar allt, och kan inte ha överseende eller tillit till att allt löser sig med tiden.

Jaja, man kan väl säga som så att det i alla fall är tur att jag är medveten om hur jag fungerar..:)

@-->--

Kommentarer
Postat av: Linnea

Måste bara säga att jag älskar att du är så sjukt positiv - fast du kanske inte haft världens bästa dag eller sjukt mycket ångest. STÅ PÅ DIG <3

2012-04-18 @ 23:40:35 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: anonym

Jag vet inte om du har haft svårt med kompensation med träning, promenader etc, hur hanterar du maten, viktuppgång, ångest, mättnadskänslor, tjockkänslor utan att kompensera i form av träning?

2012-04-19 @ 07:37:33
Postat av: anonym

Hur hanterar du maten, viktuppgången, ångest, mättnadskänslor, tjockkänslor etc utan att kompensera med träning/promenader?

2012-04-19 @ 07:38:59
Postat av: F

Ser verkligen upp till dig!

2012-04-19 @ 16:33:59 / URL: http://fairness.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus