Andas!

Hej igen vänner, tack för er respons i morse (ni är bäst som vanligt)<3 Jag tog förresten bort inlägget nu eftersom det kändes obekvämt att det stod där.

Men jo, jag har verkligen tänkt och känt efter och det ÄR äkta känslor jag känner. Alltså åå.. jag visste inte att jag kunde känna så fortfarande..! Wo ho hoooooo!!!:D MEN; jag har INTE gjort något åt dessa, bara pratat massa med personen ifråga om allt och inget. Denna person kommer inte vara kvar i min absoluta närhet så länge till och jag har nu tagit ett steg tillbaka rent mentalt.

Andas andas..

!!!!!!!

Detta får liksom bara inte hända..!! Det hade varit så TYPISKT MIG att sätta allt på spel. Köpa grisen i säcken. Satsa allt på ett kort. Det är en sak att känna himlastormande känslor, och en helt annan sak att klara av att leva ett liv ihop. Äsch, jag bara babblar på. Men nej, jag får nöja mig med dessa känslor och vara glad för dem och ska någon ta första steget så blir det inte jag.. men vad som händer om motparten tar ett första steg. DET vågar jag inte ens tänka på!!!!

Fy fasiken...

Nu har jag ätit mellanmål, varit på apoteket och handlat upp inhalatorer, antideppmedicin och allergipiller. Jag har även handlat en flaska rödtjut och en vacker påskbukett som gåva till våra vänner som har påskfest på lördag.Jag avslutar här och kikar in till er istället. Kram vänner, glad påsk på er!

Kommentarer
Postat av: Johanna

Vadå för äkta känslor?! Nu har jag missat saker här känner jag, såg inte inlägget tidigare. Hoppas du får en bra dag. Kram!! <3

2012-04-05 @ 15:35:55 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Johanna

Sv: jaha okej.. Inte bra att försöka "trycka undan" sina känslor heller.. Hoppas du får en bra dag :) Kram! <3

2012-04-05 @ 16:37:17 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: S

Jobbig situation, som du säger är känslor en sak men att leva tillsamans en helt annan. Men tänk om man bara kunde följa sitt hjärta och allt blev bra för alla inblandade åh va skönt.

Starkt av dig att ändå våga lyssna på vad du känner även om du inte reagerar utifrån dem. Vara i nuet och se vad som händer (lite mindefullness) hehe, lätt för mig att säga.Hoppas du får en fin kväll och att du kan hitta tillbaka till din andning.Kramar till dig fina Jenny <3

2012-04-05 @ 17:57:30 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Linda

Vet ju inte vad som hänt men hoppas allt är bra med dig. Du verkar stark i detta inlägget iaf. Hoppas de äkta känslorna kan vara positiva för dig, starkt bara att känna att känslor kan vara äkta för det är minsann inte det lättaste.

Kram

2012-04-05 @ 18:49:08 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: S

Det är ja som ska tacka dig gumman!!I helgen blir det nog ganska lugnt. Stallet, passa Ella, rida lite, gå på stan med en vän imorgon. Kanske bio med några från stallet. Ja bor ensam och drygt 35 mil från mina föräldrar, ganska ensamt ibland speciellt på kvällarna men ja börjar bli van. Ja har bott i kollektiv, delat lägenhet med en och två vänner, bott i student korridor, varit sambo, haft vänner sovandes på mitt golv i ett halvår. Så ja har börjat försöka värdesätta min egentid. Dels för att andra slipper mitt beteende och för att ja lätt börjar med olika kompensatoriska beteenden när ja bor med andra.Hoppas du får en fin kväll! Har du något påskigt planerat?Varma tacksamma kramar

2012-04-05 @ 20:33:51 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus