Otippat? Knappast.
Hetsätning - eh ja.. jag försökte med olika metoder för att det inte skulle bli så (gick och vilade på jobbet - identifierade mina tankar och känslor som alla pekade på stress och kroppsångest, samtalade en halvtimme med en kollega osv). Men sen gav jag upp. Föll för den "lätta" vägen. Den vägen som bibehåller min ätstörning.

Fan!!!!!

Men jag klarade 5 dagar denna gången. Och jag klarade en vecka innan dess. Vet att jag kommer klara fler dagar och veckor än så framåt. JAG KAN. De gånger jag hetsäter kommer alltmer sällan. Och jag kan knappt tro det faktiskt. Nu mår jag sådär, men jag vet att jag kommer att överleva.

Känner mig vankelmodig så jag slutar skriva nu, tänker på er@-->--

Kommentarer
Postat av: Helle (Neurotisk bulimiker)

Långt viktigare än att inte hetsäta är att inte ge upp hoppet och det är skönt att du inte gjort det <3! Jag har klarat mig 8 dagar utan hets nu och om jag så skulle hetsäta direkt ur soporna i morgon så raderar det inte några av de framsteg jag gjort.Du kommer att överleva, du kommer att må bättre och en dag är jag övertygad om att du (och jag!) kan säga "Jag har inte hetsätit på flera månader".Kram

2012-04-11 @ 17:52:52 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack för dina ord :)

Tror själv att det är en kombination av att lunchen triggar igång ett sötsug, att jag är stressad ang jobbet(även om jag inte känner mig stressad) och trötthet. Men suget är så överväldigande och tvånget ännu större och jag har inget att sätta emot.

kram

2012-04-11 @ 18:03:25 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: S

Du är fin, du är vacker, du är snäll, du är värdefull, du är en fighter!

Se till det du lyckas med och sikta framåt, du kan detta. Du förtjänar att må bra.Du är inte ensam, många här tror på dig och hejjar på dig!!

Kämpa vidare <3

Kram vännen

2012-04-11 @ 20:09:42 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Anni

Kram

2012-04-12 @ 07:06:33 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lisa

Ett tips: Köp guldstjärnor eller liknande, sätt i kalendern för varje dag du klarar.. Gör en pepp?! :)Du är grym fö. Har ju kommit jättelångt!!KRAM

2012-04-12 @ 07:48:00 / URL: http://www.livetarnu.wordpress.com
Postat av: Not On Top

Åh YOU CAN DO IT!! =) varje dag utan hets är en jättebedrift, och har man klarat det förut klarar man det igen <3 det är itne att börja om från början, utan bara att fortsätta på samma väg framåt efter ett litet snedsteg! :) det GÅR inte att sluta helt, ingen kan begära det på en gång :) men det kommer <3 !! styrkekram!!

2012-04-12 @ 15:04:14 / URL: http://notontop.bloggplatsen.se
Postat av: Jenny.

Hej, och tack för att du orkade berätta lite för mig.

Sen känner jag igen mig så väl i det du skriver, idag är ingen bra dag för människan tror jag. Men jag hejjar på dig och hoppas du hittar en väg ut.

Kram på dig.

2012-04-12 @ 15:56:39 / URL: http://jcarpediem.blogg.se/
Postat av: Hanna

Åhh men du, inser du kanske in efterhand att du redan hade "bestämt dig" även om du försökte gå emot? Kan du bryta det genom att helt vända båten och göra något otippat... vågar du ringa hem sambon i dessa lägen t ex, eller en vän. Att INTE vara ensam är ju ett sätt att sätta stopp.Svårt svårt... och du, återigen säger jag att det är OK med bakslag, det är en del av tillfrisknandet, inte kul men oavsett en del av det.Att stå upp, erkänna och fortsätta kämpa, det är styrkan! Hejja dig!!

2012-04-12 @ 17:15:03 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Linnea

Åh, jag måste bara säga att du skriver så himla fint på något sätt! Känns som att man alltid blir "omkramad" när man klickar in på din blogg. Du är en stor förebild!

2012-04-12 @ 18:12:14 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Lena

ibland faller vi, men det är då vi måste kämpa på igen.. o det vet jag att du gör..

hade tänkt maila dig men hittade inte din adress...=)

Kram

2012-04-12 @ 18:54:19 / URL: http://tyrasmamma.bloggplatsen.se
Postat av: Johanna

Som du säger - du klarade fem dagar nu och en vecka innan det. Nu är det bara att ställa sig upp igen och börja om, du gör stora framsteg hela tiden! Du försökte verkligen förhindra det och de är grymt.

Kram <3

2012-04-12 @ 19:18:40 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus