Böligt

Idag är en sån där dag då jag helst bara vill sitta hemma och trycka i mig mat hela dagen och bara glömma allt. Är så tjock just nu så jag mår dåligt. Vill bara få vara smal och ändå frisk från ätstörningar. Men nej, jag antar att det inte fungerar så med mina gener... Jag har aldrig varit klent byggd. Hur gärna jag än skulle önska att jag vore det. 



Men jag har tagit tag i dagen, färgat utväxt och ska nu torka håret. I eftermiddag ska vi åka till vänner på påskpyssel med barnen och middagslagning tillsammans. Usch, not a god day for that I´m afraid... men what to do? Alla dagar kan ju inte vara kanon.. Hjälper ju inte heller att sambon är ute och springer ett Göteborgsvarv. Jippie.

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!!!!!!

Usch nä. Ska inte smitta av mig med mina negativa vibbar till er idag. Hoppas ni mår bra. Kram.

Kommentarer
Postat av: Linda

Glad påsk på dig, hoppas det trots allt blir en bra påsk för dig

kram

2012-04-07 @ 11:28:49 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Helle

Det låter som att du har det riktigt tungt just nu, jag hoppas verkligen att det ger med sig snart. Men visst är det jobbigt att öka fort i vikt, det är jag den första att skriva under på.



Påskkram



Helle

2012-04-07 @ 14:52:07 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Du är så jävla bra som faktiskt går emot och inte begraver dig en dålig dag, det är okej att må skit och det är okej att vilja deppa och stänga in sig bara det inte blir permanent. Men du är lika grym som vanligt, stolt tjej här. Storkram till dig J <3

2012-04-07 @ 15:46:44 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Jenny.

Inte roligt att ha en sån dag, nu när alla andra är glada, äter godis som galning och bara mår gott. :(.

Tänkte bara fråga en sak, läste att du fått upp ögonen för någon, men samtidigt skriver du att du har en sambo ?? Jag är ny på bloggen och har inte hunnit läsa allt ännu, så jag kan ha missat ngt. Hur som helst, härligt med lite pirr i magen.

2012-04-07 @ 20:17:57 / URL: http://jcarpediem.blogg.se/
Postat av: sofia

jag gillar dina inlägg, där du beskriver om hur jobbigt livet känns, men att du trots det tar tag i saker. Känner igen mig aaaallt för väl, och ibland känns det så jävla jobbigt att ta tag i saker när allt man vill är att inte ta tag i någonting och bara stänga in sig.Men det är ju värt det, att rycka upp sig och försöka göra rätt. Du är grym <3

2012-04-07 @ 21:09:37 / URL: http://coconat.blogg.se/
Postat av: Anni

God morgon vännen!

Hoppas du fick en bra dag trots allt. Det lät väldigt trevligt.

Kram

2012-04-08 @ 05:44:44 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus