Godermorgon

Jaha nu är det onsdag.

Det är fullt upp med trepart- och fyrpartssamtal på jobbet denna veckan (ett antal unga tjejer som gått i ett projekt via kommunen och nu ska "slussas" över till oss). Min ambition är att de ska känna sig välkomnade och lyssnade till, vi ska skratta mycket tillsammans och jag vill att de ska hitta något att göra som de verkligen känner för och tror på<3Det är så viktigt med struktur i vardagen för den här målgruppen och några veckors glapp i sysselsättning kan vara förödande enligt mig.

Dessvärre är jag väl inte lika bra på att hantera mig själv just nu. Depressionen överväldigar mig och jag vill bara hitta ut ur den "bubblan" så snabbt som möjligt.

Helst igår..!!!

Undra om min depression till viss del blivit någon form av kroniskt tillstånd som jag måste lära mig leva med? Jag gick ju i fyra år med obehandlad depression. Äsch, jag ska inte analysera för mycket. Tankens makt är enorm och jag försöker därför identifiera mina tankar så gott det går, för att se hur negativ/positiv jag egentligen är.

*Tänker på er därute*

Kommentarer
Postat av: Anni

Vilken fantastisk arbetsförmedlare du verkar vara!

Min yogalärare berättade en gång hur hjärnan liksom kan fastna i vissa banor. Det var väldigt komplicerat och jag kan inte riktigt återge det, men om man tänker många negativa tankar så är de vissa delar av hjärnan som aktiveras. Då blir det de som "uppkörda spår" och det är sedan dessa impulser/synapser som lättast aktiveras i fortsättningen också. Jag tänker att det är lite så med depression också. Det betyder att den inte alls är kronisk, men att det krävs mycket arbete för att få den att fungera på ett annat, icke depressivt sätt. Där tror jag mediciner fyller en roll. I kombination med att man "tänker på hur man tänker".

Ledsen om det blev rörigt. Kram på dig!

2012-04-18 @ 08:58:06 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle

Du verkar verkligen vara rätt kvinna på rätt plats, jag blir så glad när jag läser om din inställning till dina "klienter".Kram

2012-04-18 @ 12:43:56 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Och vi tänker på dig finis! <3

2012-04-18 @ 13:17:36 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Linda

Tänker också ofta på det här om det kan vara så att jag har någon typ av kronisk depression, har varit dålig så länge och känns som man är fast i leran.

kram

2012-04-18 @ 21:05:01 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus