Down


Igår

Nä fy fasen vad jag plågas av jobbiga känslor just nu. Vaknar varje natt PRICK kl 2. Vänder och vrider, vänder och vrider, kvider och har ont inombords. Känner mig så urbota olycklig.

När jag pratade med min kollega i tisdags så berättade hon att också hon har antidepressiv medicin, skillnaden mellan våra är att mina är SSRI (serotonin återupptagshämmare) och hennes är SNRI (serotonin- och noradrenalin återupptagshämmare). Undra om det vore nåt för mig.. jaja, orkar inte ens fundera ordentligt på det!!!

Jag checkar ut nu, ska göra mig någorlunda representabel för jobbet tänkte jag.;)

Tack för era stöttande ord, de betyder otroligt mycket@-->--


Kommentarer
Postat av: My

Hoppas du får en fin dag på jobbet idag. Massa kramar!

2012-04-13 @ 08:22:39 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Hanna

Kram.... försöök tänk mer här och nu, utanför kroppen så att säga, utan att bedöma... skitsvårt men oerhört effektivt när det väl fungerar....Hoppas din dag vänder och blir bättre på alla de vis <3

2012-04-13 @ 08:51:37 / URL: http://vagtillfrihet.blogspot.com
Postat av: Anni

Å vargtimmen! Då brukar jag också vakna och ligga och vrida mig, inte roligt alls.

Kram!

2012-04-13 @ 08:53:19 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Helle

Känner verkligen med dig, det är så tråkigt att du ska behöva må såhär dåligt.Ang SNRI - Efexor, Cymbalta och Voxra (fast Voxra är förvisso inget SNRI) är de antidepressiva som ändå haft ngn form av effekt på mig. Inte tillräcklig och inte permanent, men ändå kännbar. Jag har väl dragit igenom alla antidepressiva som finns på marknaden, men nu har jag varit medicinfri under några månader.

Kanske det kan vara värt att prova Efexor eller Cymbalta? De har inte bättre effekt överlag, men olika människor svarar ju på olika preparat. Nackdelen med dessa två är att de ger sömnsvårigheter i många fall, vilket var anledningen till att jag avslutade min första Cymbaltaomgång.Om jag hade ett magiskt trollspö skulle jag svinga det över dig nu så att du mådde bra på ett kick.Kram

2012-04-13 @ 13:04:41 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Johanna

Skickar en bamsekram till dig J, du är underbar <3

2012-04-13 @ 14:28:49 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: Johanna

Har du provat Fontex (Fluoxetin). En väldigt bra medicin som är speciellt framtagen för bulimiker, och hjälper mot hetsätning, ångest, depression och tvångstankar. Dessutom påverkar den garanterat inte vikten. Jag har själv ätit den förut och ska börja igen idag.

2012-04-13 @ 17:39:56

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus