"It just fell out my bum"

Sällan har några varit så glada för mens som vi säger jag bara! haha:) Wo ho hoooooo!! Och ja, jag får nog se det som en avlöning för mitt arbete med maten och icke-kompenserandet. Fy fan vad bra!!!!!!

Idag flyttar jag och sambon in de första lådorna i huset..! Vi ska träffas där kl 13 tillsammans med säljarna och mäklaren. Sedan bär det av till banken för att fixa allt. Vi ska även skriva samboavtal har vi bestämt.



Igårkväll grillade vi revben i ugnen. Å, vad det är gott. Vågade bara äta ett enda... fan! Snacka om fegt egentligen.. Men jag tog den sista biten av kasslern till potatisen istället, så jag blev mätt ändå.



Nu ska jag kika in till er, finaste vännerna!

Kommentarer
Postat av: Linnea

ÅH, fyfaaan vad skönt! Längtar sååå tills min kommer tillbaka, om den gör det... :(

2012-04-25 @ 12:08:40 / URL: http://linneaelisabet.blogg.se/
Postat av: Helle

Vi letar ny bostad för fullt utan större framgångar, så jag är avundsjuk på dig både för mens och hus just nu ;).



Samtidigt kan jag tänka mig att när mensen väl kommer så får jag nog en jättechock. Det känns så avlägset att pyssla med tamponger just nu, det var trots allt över 3 år sedan senast och innan dess hade jag ju en lång period då jag var gravid och ammade som jag inte heller hade mens.

Hur länge var din mens borta innan den kom tillbaka?



Kram

2012-04-25 @ 12:34:24 / URL: http://bullochjag.blogspot.com
Postat av: Linda

Åh vad roligt, blir så glad för din skull. Har av någon anledning inte haft mens själv på 5 månader och jag är inte underviktig och har alltid haft min mens innan. Den slutade samtidigt som jag började med litium men har inte kommit tillbaka. Gyn säger att det inte är något att oroa sig för men ska nog ringa dem igen och be om en koll.

Kram

2012-04-25 @ 16:02:57 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Ja, dom är guld värda.. även om det just nu är strypvarning på den vita filuren som kraffsar som en idiot på avspärrningen som delar lägenheten i två nu när vi har besök...

2012-04-25 @ 23:08:43 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus