Blö blö blö

Jaha, så sitter jag här i soffan, har nyss tittat på Gokväll och ska snart äta kvällsmat. Blir nog frukostkäk ikväll. På lunchen tidigare idag gick jag däremot och handlade med mig dagens rätt; Biff á la Lindström bjöd kocken på idag! Samt bröd och lite sallad som jag tog till.



Mörkret befinner sig ganska envist kvar inom mig och visar sig främst genom minskad tilltro till mig själv, oro för allt och inget, känsla av värdelöshet, trötthet samt oförmåga att glädjas åt någonting alls. Och vi som snart ska flytta och allting! Fasen också! Det är ju typiskt en sån där händelse man liksom SKA glädjas åt ju. 

BÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖL!!


Äsch, ska inte grotta ner mig i nån sorts patetisk självömkan nu, men ni förstår hur jag menar. Har nog inte så mycket mer att tillföra just för tillfället...På återhörande! Tycker om er vänner. Ta hand om er, kraaam

Kommentarer
Postat av: S

Ta hand om dig oxå vännen. Känslor är ofta inte sanna så inbilla dig inte att du är värdelös för det är du verkligen inte.

Massa pepp kramar!!

2012-04-12 @ 21:14:02 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: elin

Jag hoppas verkligen att du mår bättre snart! Blir så ledsen av att läsa hur du har det! <3

2012-04-12 @ 21:23:11 / URL: http://elinwkarlsson.blogspot.com
Postat av: sofia

Du vet att det vänder, eller hur? Just nu är det tufft, men det kommer att vända. Snart kommer mörkret skingras lite och ljuset kommer lysa. Bara du inte ger upp! Forstätt kämpa, ortsätt vara benhård vad gäller rutiner. Du ska få må bra <3



Hur har du det med mättnadskänsla och så? tex bilden du la upp nu, äter du upp allt eller kan du lämna om du känner att du är mätt? Eller tar du mer om du känner att du är mer hungrig?

KRAM! 3

2012-04-12 @ 22:50:32 / URL: http://coconat.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus