åå...

BÖÖÖÖÖÖÖL!!!

Mår skit!

Vet inte hur jag ska vända detta. Ska försöka stänga av tankarna, samla dem på blad och låta bladen flyga iväg.

Fet, äcklig, alltid hungrig - det måste vara nåt fel på mig!!!!!!!!!!!!!!

På återhörande.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Äs försöker intala dig en himla massa skit! Du måste upp i vikt och du är på rätt väg, du klarar det! kramar<3

2012-04-01 @ 09:02:42 / URL: http://brunnbergjohanna.spotlife.se
Postat av: camilla

det är bara äs som börjar göra sig hörd, den känner att den börjar tappa greppet om dig, du vill inte vara med den mer och då försöker den intala dig saker som inte stämmer. Håll ut vännen <3

STORA kramar<3

2012-04-01 @ 12:29:11 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

Lyssna inte, stopa in öronproppar och tänkt på alla kloka och stöttande ord du ger till alla andra och försök lyssna på dem istället.

Kram

2012-04-01 @ 15:12:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: deniiise :)

Tack så jättemycket! :)Styrkekramar till dig <3

2012-04-01 @ 15:36:26 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Anni

Det är dags att plocka fram den friska Jenny nu. Den Jenny som vill ha ett bra, roligt liv, som skall bli husägare, som är jättebra på sitt jobb och som kanske vill bli förälder en dag. För hon finns där, bakom allt det där jobbiga ätstörda.

KRAM

2012-04-01 @ 19:17:32 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: S

Säger som Linda lyssna på alla stöttande ord du ger till andra. Du vill ju bli frisk och även om det är jobbigt så kräver det att man tillåter kroppen att "kännas" även om du assosierar det till att du är fet och äcklig. Vilket vi alla andra kring dig vet inte stämmer.Sv: Om du har haft ryggskott så vet du att det ofta bara kommer utan någon speciell anledning. Har man haft det innan är sanorlikheten stor att man drabbas igen. Så nej det beror inte på min kropps svaghet eller styrka, eller att den håller på att läka (vilket ja hoppas den gör). Men ja vet att ja "kör på" lite väl mycket och ja jobbar på det, men precis som du som har problem med att lyssna på din kropp och kanske borde jobba mindre (så att du kan få orka med att bli frisk oxå)? Så har ja stora problem med att ta det lugnt, trots att ja inte har jobb eller bidrar med något vettingt. Men ja vet att det inte kommer fungera inte i det långa loppet att köra på och bli frisk samtidigt.Så Usch och tvi för alla jäkla ätstörnings tankar vi ska bli fria från deras ord. För ja vet att du inte är fet eller äcklig, utan motsattsen. Och andra säger att ja inte är fet heller (trots att ja inte ser det) så vi kanske ska börja lyssna på andra som vet bättre?Du är så sjukt bra, tänk om du kunde inse det du med!

Kram

2012-04-01 @ 19:28:23 / URL: http://fartenilivet.blogg.se/
Postat av: Sofie

Åhh känner samma sak :( Sen jag bestämde mig för att nu jävlar ska jag kämpa... har jag typ gått upp 7-8kg på 2 månader??!! HUR FAN gick det till???! Känner mig (är) en fet klump! Vill nästan bara göra allt ogjort igen. Hur kan jag gå upp så mycket?! Jag äter inte ens så mycket... första månaden kom jag sällan ens upp i 1000kcal/dag. PANIK! Hur fort gick det för dig?

2012-04-03 @ 16:55:20 / URL: http://sofiehagman.blogspot.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus