Väla

Modebloggerskan är tillbaka.. håll i er nu! 

Jag var på Väla i Helsingborg idag, köpte en underbart skön vinterjacka från Odd Molly. Så himla fin är den. Och sen handlade jag stövlar på Scorett. Kunde ju självklart inte bestämma mig för bruna eller svarta. Så vad gör jag? Köper båda paren såklart! MOAHAHA.

Om jag har råd?? Absolut inte! :D (vill förtydliga att jag med det inte menar att jag handlar på kredit, däremot snattar jag "ibland" från mitt sparkonto...errhhmm). 

Jag har precis smörjt in båda stövelparen med impregnering (vax) nu som kassörskan lurade på mig. Eftersom stövlarna i mina ögon är fantastiskt snygga så slänger jag in en bild på de bruna:


Kom till mamma! 

Så ja, nu är jag väl i princip ruinerad, ska strax dra ett djupt andetag och logga in på internetbanken. Hej ångest!

Måste också berätta att det blev jobbigt för mig vid lunchen idag. Jag, syrran och vår ömma moder gick till restaurangtorget på Väla. Hundra miljoner människor, gallskrikande barn och 500 restauranger att välja bland. Snacka om bra grogrund för ångest. Håller ni med mig? Usch alltså. 



Men jag åt ändå upp den skånska kalopsen med potatis och knäckemacka till. Jag var hungrig, jag behövde maten. Orkar inte hålla på att vara hungrig längre. Vill bara vara "normal".

I övrigt så gör jag allt för att försöka skingra tankarna som vill dras till morgondagen och jobbet. Blir så stressad bara jag tänker på det. Känner mig alldeles utmattad och vill ha förlängd helg. Men det finns inget som heter så är jag rädd.

Nu ska jag fortsätta att läsa "Min vän Leonard" av James Frey. Drömma mig bort nånstans och glömma bort mig själv en stund. Kram på er ni underbara där ute och sov gott sen!

Kommentarer
Postat av: Linda

Fiiina stövlar :)

Förstår absolut ångesten över sådana mattorg, fattar inte varför de bygger sådana. Alla dessa människor som för sådant oväsen på en och samma plats, usch.

Men skitbra att du åt :) så jäkla bra och riktig husmanskost dessutom.

Bra jobbat kram

2011-09-11 @ 22:27:58 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Fina stövlar! Visst är det roligt att shoppa. Och jag tycker det är ett tecken på att man mår lite bättre när man kan uppskatta det. Så som du kämpar är du väl förtjänt av både jacka och stövlar!

Kram

2011-09-11 @ 22:40:26 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus