Tänkvärt

Hittade en tänkvärd mening angående mat inne hos denna tjej (som är mitt i en imponerande tillfrisknanderesa från äs). Och obs, jag tog mig friheten att komplettera lite i meningen, så det är alltså inte ordagrant citerat:

Det kan bli "fel" eller för lite någon gång, men går jag direkt tillbaka till att följa matlistan från där jag är på dagen, då blir det inte katastrof.

Den meningen ska jag ha med mig i åtanke och använda som redskap för att klara av att inta middag sen, trots att jag hetsat i eftermiddag. Känner mig rätt risig nu.

Ska strax duscha ur en oljeinpackning ur håret och låtsas vara miss perfect.. haha.. jag hatar ju egentligen att duscha. Under de senaste åren med äs har jag fått TVINGA mig att göra det.

Btw; ALLA på jobbet föder barn eller är/blir gravida as we speak. Bööl. Eller ja, egentligen känner jag just nu ingen längtan efter barn (tror jag i alla fall), men tänk så gör jag det om några år och fortfarande är fast i den här skiten?! Eller att mina år i sjukdomen gjort så att jag inte kan få barn?:(



Om jag någon gång mår bättre psykiskt, samt har kvar den sociala situation jag har idag, så kanske en adoption skulle kunna vara ett alternativ.. Finns ju många barnhemsbarn som behöver någon (obs! jag dömer ej mamman och/eller pappan eller menar det här som något moraliskt statement, jag bara konstaterar att det finns många övergivna barn).

Bla bla blaaaaa! Nu flyger jag iväg i massa tankar istället för att leva i nuet hörni!! Mot duschen mannar. Oljan har torkat in i håret denna gången också. Måste vara nån falsk-marknadsföring-till-blåsta-brudar-fejkolja-produkt för inte fasen blir mitt hår finare av att hålla på med dessa inpackningar. Men låtsas får man väl?:)

Kommentarer
Postat av: Linda

Åhh vilka kloka ord de ska jag verkligen försöka komma ihåg tillsammans med min utmaning att komma ihåg att tugga tugga tugga maten(har äns å länge inte kommit ihåg det en enda gång).

Jag själv hade inga planer på barn och ville inte ha egna barn utan funderade på om ifall jag skulle ha barn skulle jag adoptera fram till det att jag var 25 år. Därefter började alla mina vänner få barn och även mina föräldras vänner fick barnbarn så det var väldigt mkt prat om att skaffa och ha barn. I flera års tid nu har jag haft dåligt samvete över att varken jag eller min lillasyster har gett mina föräldrar några barnbarn. Men ganska nyligen typ för 6 mån sedan kom jag till en insikt att jag nog aldrig riktigt velat skaffa barn iaf inte helt och fullständigt och försöker att inte klanka ner på mig själv eller ha dåligt samvete för det. För det är faktiskt helt ok.

Kram

2011-09-21 @ 18:21:11 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Men du är ju bara barnet! Det fick du ju bevis för härom dagen;-). Om du, när du är frisk och stark igen, känner att du vill ha barn så tror jag inte du har mindre chans än någon annan att få det. Jag har fick ju två barn under den tid då jag (i alla fall enligt läkarna) fortfarande var anorektisk och underviktig. Ha det som motivation för att kämpa vidare mot friskheten. För vet du, det är SÅ värt det.

Kram

2011-09-21 @ 19:40:21 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Den meningen skall jag komma ihåg.



Måste säga att du har ett sådant skönt sätt att skriva på i bloggen. Kan inte låta bli att le ibland :)



Kram på dig vännen!

2011-09-21 @ 21:52:34 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Sofie

Jag är också rädd för det där med barn. Det ligger inte alls på kartan nu, men i framtiden. OM jag nu ska leva i framtiden vill jag helt klart ha barn! Det ser jag som en självklarhet och är livrädd att antingen förstöra chansen att ens kunna få barn... eller att aldrig bli frisk. För jag vill absolut inte skaffa barn om jag är så sneddriven till mat och kropp som idag (även om jag nu hade haft den fysiska kroppen för det).. för tänkt vad hemskt att föra över sitt helvete på sitt barn?! Nej fy. Och barn är ju himla bra på det där med att märka av saker - även om man kanske säger annat med munnen!



Urs. Hoppas verkligen framtiden är ljusare än nutiden /:

2011-09-22 @ 00:06:52 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack för dina fina ord och ja det blev lugg :)

kram

2011-09-22 @ 14:33:37 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Blev en ny blogg! Kram <3

2011-09-22 @ 16:13:08 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus