Svackan

Alltså nu börjar jag snart tappa hoppet alldeles:(

Fastän jag sköter maten "helt ok" (det är lunchen ELLER em-mellis som tenderar att försvinna i ett moln av hets tyvärr, men sen fortsätter jag direkt på schemat). I alla fall jobbar jag hårdare än någonsin med maten och har inte haft så här bra matvanor på flera, flera år.

fastän jag käkar och försöker mitt bästa...

dvs går till jobbet varje dag, sköter hygienen (??) haha! men vadå.. ni vet väl också hur jobbigt det kan vara att inta duschen vissa dagar när man mår riktigt kasst? osv

...så håller den här förbenade svackan i sig! WHYYYY? Alltså jag blir så trött!



Igår var jag så trött att jag la mig halv nio, käkade kvällsmålet i sängen, och somnade strax därefter. Sen har jag legat vaken sedan midnatt inatt, då jag väcktes brutalt av en svinig dröm.

Jag slumrade till korta stunder, men kom då direkt in i de mest fasansfulla drömmar... vilket väckt mig igen och givit mig ett ångestpåslag som inte är av denna värld.

Det var ju inte såhär det skulle bli!!! Nu vill jag må bättre, sova bättre..! Jag äter ALLTID kvällsmålet så varje natt kan ju inte uppvaknandet bero på hunger. Och dessa drömmar; hallooooooo, vart kommer de ifrån?

Äsch... j-a skitliv. Nu har jag käkat frukost och ska göra mig iordning för jobb. Tack och lov håller jag inte i någon insprationsaktivitet idag. Så det blir goodbye happyfejs, idag ser jag ut som jag känner mig!



Kram på er mina vänner.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus