Kontrar med att utmana

Så nedstämd som jag känt mig det senaste så har jag nu bestämt mig för att inte fortsätta vara det längre!

Nu ska Jennybenny "rycka upp sig"! Jepp. så länge det fins liv finns det hopp säger de som vet. Med att rycka upp sig menar jag att försöka tänka mer positivt och göra mitt ALLT för att bli bättre. Vill det så gärna. 

Så nu blir det utmaningar som jag ger mig själv och antar allt eftersom: idag har jag tagit två mackor istället för en på frukostfikat på jobbet. Jag får INTE riskera att det blir för lite käk, vilket lätt ger hetsätningssug eller hur? You know the feeling my dear ones... den är inte rolig! 

Nästa grej är att jag bad sambon lämna hunden hemma idag, istället för att ta med henne till jobbet. Det är ett sätt för mig att försvåra hetsandet när jag kommer hem efter halvdagen på jobbet. 

OCH.. håll i er nu.. jag har bokat lunchdejt med min kille idag! Känner mig redan piggare och inställd på att försöka bli gladare och må bättre.

Nu jävlar är jag på gång!!! Passa er! :)

Tycker om er<3

Kommentarer
Postat av: Linda

Gulle dig vad du är duktigt. Hoppas bara du inte sätter för stor press på dig med "rycka upp"-dig tänket. Äs handlar ju inte om att rycka upp sig. Men gillar ditt tänk med positivitet och att du bad hunden vara hemma det var väl kanon. Försök bara inte göra allt perfekt direkt utan hellre små mål. Tror på dig och på att du kommer vända livet till lite mindre nedstämdhet.

Ha en mysig lunch med sambon.

kram

2011-09-20 @ 10:59:54 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Usch nu har jag gjort något jag kanske redan ångrar. Har kollat en del på Aftonbladets granskning och fick för mig att skriva där själv. Så nu har jag gjort det och SKICKAT IVÄG DET!!!! Inte under mitt namn men tänk om någon känner igen det, någon som jag känner Gaahhh

2011-09-20 @ 20:09:37 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Lena

längesen jag hörde av dig.. bra att du kämpar på...=) kram

2011-09-21 @ 06:33:44 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lisa

BRA!! I början tog jag alltid hellre lite för mycket än lite för lite... "tillräcklighet" är ett måste. Bra tänkt! Heja heja positivitet :)

2011-09-21 @ 08:41:46 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:
RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus