Frukoststund

Vad händer när man stiger upp runt kvart i sex och går/hasar halvt medvetslös, ner för trappan till köket och tar med sig frukost in i finrummet, likt en zombie sätter på datorn och kikar in här?



Massa komplimanger! Ååå... <3 Tack!
Det kan vi tjejer behöva få mycket mer av, man blir ju alltid "men JAG? äsch nej.. det är väl inget särskilt med mig? jag som ser så trött ut" osv, suck. haha.

Jag somnade vid halv åtta-snåret i soffan igårkväll. Herregud.. bredvid hunden! För ja, vi har henne i soffan. Ingen soffa är för fin för att inte dela den med hela familjen<3 I alla fall, jag vaknar när Robinson slutar, brer två mackor i köket och tar med mig upp till sängen, äter innan jag somnar igen. Så nu har jag sovit ett antal timmar till med regelbundet uppvaknande varje timme från 23-snåret och framåt. Känner mig hursomhelst trött/orkeslös på något sätt.



Fredag idag. Jag hade så gärna åkt till bokmässan i Gbg i helgen. Ska någon av er dit och/eller har ni varit där någon gång innan?

Sambon jobbar dock lör. Och det är ju trots allt ett antal mil att köra. Så får se vad helgen bjuder på. Tre möten på jobbet har fredagen på agendan i alla fall!

Och jag försöker nästan desperat tränga bort en känsla av hopplöshet. Det blir bättre... DET MÅSTE DET!

Kommentarer
Postat av: Linda

Min vovve och mina kisar får också ligga i både soffa och säng. Det är ju såå myigt när de knör in sig så nära som möjligt trots att det finns gott om plats. Det är kärlek att ha en kise vid magen,en vovve i knävecken och en kise spinnandes och dreglandes och puttandes på en när man slutar klia honom ;)

Vad jobbigt med så orolig natt, tar du inga tabletter för att kunna sova? Själv tar jag både stilnoct, propavan och så nu då zeldox som också hjälper till. Sömnen är livsviktig.

Vill också till bokmässan, jättemycket men har också en massa mil dit så det är ju inte så att man far dit själv.

Ta hand om dig

kram

2011-09-23 @ 09:16:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Kram tillbaka

2011-09-23 @ 11:17:55 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/
Postat av: Linda

sv: tycker faktiskt om att äta med andra, om det inte är med en massa folk och det inte är buffe, för då kan jag slappna av lite eftersom för det första får man serverade tallrikar vilket tar bort mitt beslut över storleken på måltiden sen kan jag jämföra mig lite med den andra om hur mkt hon dessutom blir det lite mindre fokus på maten då man pratar om allt annat. Bäst mår jag om det med en person jag äter med, minst ångest då.

kram hoppas du får en bra natt inatt med sömn.

2011-09-23 @ 18:29:39 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Kännns så svårt och så omöjligt, vill så gärna bara ha ett litet tecken eller en dag då allt känns bra. Känns som jag bara kämpar och kämpar men inte får ett skit tillbaka. Inte ens två minuter av lycka. Meningslöst på hög nivå, men någon gång måste man ju bli frisk så varför dra ut på helvete? KRAM! <3

2011-09-23 @ 18:41:46 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: Anni

Ta åt dig! Du är söt!

Tack. Nej, hos psykiatern är det definitivt psykodynamisk terapi. Jag går också hos en KBT-psykolog genom företagshälsovården, men det kallar jag min "lyxterapi".

Kram på dig. Hoppas att du har en riktigt bra fredagskväll!

2011-09-23 @ 20:04:34 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Myza

Aha; så du e släkt m Thåström himself! KUL!!! Hur?

2011-09-23 @ 21:13:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus