......................

Mår lite sämre nu än när jag skrev tidigare. Jag hetsade en hel del glass när sambon åkt till jobbet (iofs inget nytt under solen där.. men men). Sedan mötte jag upp honom efter han slutat och lunchade pocherad lax m potatis (DET var ju iofs bra gjort av mig!). En man som satt vid bordet snett emot mig sa rätt vad det var "snacka om smörig sås" och han åt samma som mig.. Hej ångest! Hatar att man inte kan styra omgivningen ibland.

Sen var vi på marknad, men de hade typ redan börjat plocka ner sina grejer så vi stannade ingen längre stund. Och nyss kom jag hem och tog en såndär dubbelmacka Frökuse som de heter.

Ångesten trycker i bröstet.

Why? Jo maten såklart, men även pga sambon. Han vilar middag nu men ska snart ut och springa... och jag mår skitdåligt. Känner mig stressad, känner mig sämst, känner mig värdelös, fet, ful.. ja ni vet,hela kittet! Bara för att jag inte tränar.

Förresten, en utvecklingsstörd kille hoppade på mig på marknaden och skrek "HEJ SNYGGING!" (hahahah), usch förlåt, det är inget att skoja om jag vet..<3  ...men OK, tänker jag, OK! jag ser väl inte sjuk ut då!! Jag behöver väl inte gå upp i vikt då! *tjurar* Pinsamt att JAG går runt och tror att folk SER på mig att jag är sjuk. Förihelvete vakna upp Jenny! Pinsamt.

Äsch, don´t mind me... Detta är bara ett inlägg skrivet i ångestens tecken. Jag mår nog snart bättre. Efter sambons löptur? Ehh..

Äsch.

Kommentarer
Postat av: Johanna

Finns inget jobbigare än när någon random människa kläcker ur sig någon sån där dum kommentar. Du är inte värelös, din sambo är frisk och kan träna inte du, du får inte göra det ännu men det betyder inte att du är dålig. Kram! <3

2011-09-24 @ 18:35:33 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus