Brist på saknad

Jag kom iväg på bion igår! Strax efter att jag bokat den och skrivit inlägget så ringde jag mamma och frågade om jag fick komma dit och vänta. Kände mig så ångestfylld och destruktiv. Och på vägen dit, i bilen, käkade jag en macka. Väl i föräldrahemmet slängde jag mig i en av deras vil-fåtöljer och kapitulerade för den ångest jag kände. Jag orkade helt enkelt i kämpa emot mer. Jag var tvungen att vila, jag är inte mer än människa även om äs verkar vilja intala mig det. Bridesmaides var en rolig och absolut sevärd film, garvade som bara den:)



Åt tidig frukost i sängen för en timme sen lite drygt, två mackor m skinka samt en tallrik fil, müsli och banan. Vaknade som vanligt av jobbiga drömmar.

I eftermiddag ska jag som sagt var på fest. Till min syster som bor i Helsingborg (vackra stad!!) och det jag bestämt nu är att jag ska äta ordentligt under dagen. Därför började jag nu, trots att det princip är natt ännu.
Jippie.

Sen måste jag skriva att jag har dåligt samvete gentemot sambon. Varför längtar och saknar jag inte? Tar äs så mycket plats? Är det antideppen som resulterat i ett avtrubbat tillstånd?

Hoppas ni sovit/sover gott. Kramar<3


Kommentarer
Postat av: Ida

Förlåt om jag varit kass på att kommentera. Men jag tänker på dig ska du veta och jag tror på dig! Hoppas dagen blir bra och se till att få i dig tillräckligt med mat så du slipper hetssug :)

Stor kram

2011-09-17 @ 09:40:51 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Johanna

Fan va du är bra! Hoppas festen blir bra, hatar när ens rutiner blir förstörda men friska människor har inga konstiga mattider hit och dit och de är friska vi ska bli utan ett matschema tillslut.

Vill bara gå ner allt jag gått upp, fort som fan men jag vet inte om jag vågar längre. Vågar inte gå upp mer och vågar inte gå ner och de måste ju betyda att jag kommit iaf en liten bit...

Kram på dig <3

2011-09-17 @ 09:53:13 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Lena

ohh den filmen vill jag oxå se ju...=) Hoppas att du får det bra på festen... kram

2011-09-17 @ 12:59:09 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: camilla

Hoppas du får en riktigt bra kväll:D

kram

2011-09-17 @ 19:46:59 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Anni

Jag känner så väl igen det du skriver om brist på saknad. Men jag skulle tro att det snarare är depressionen än antideppen som är anledningen. Och som du säger, äs tar ju väldigt mycket kraft.

Kram

2011-09-18 @ 07:15:28 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus