Crap

Mår inte alls bra för tillfället. Försöker verkligen peppa mig själv och se det som jag gör som är i "rätt riktning" mot mitt tillfrisknande och det jag gör bra ("bra" är för övrigt ett lika svårtolkat ord som "nöjd" när man lider av psykisk ohälsa). Men jaja, ska inte snöa in på överanalys av ord som vanligt.

I vilket fall som helst; det är inte lätt att försöka se positivt på det jag gör, när allt jag gör varit förbjudet så länge.



Jag ser med fasa framåt mot mitt tillfrisknande (istället för att leva i nuet). Hur dåligt jag kommer att må, hur min kropp kommer att kännas *brrr*, alla kommentarer kring hur "frisk" jag ser ut osv. Ååå...:( Därför blir jag aldrig glad över kommentarer kring min kropp oavsett vad de handlar om; det innebär att folk kommenterar oavsett om det är upp eller ner man går. Istället för att lämna mig ifred.

Men... varför spelar det så stor roll för mig? VILL jag inte ha en kroppsvänlig vikt, se frisk ut och orka leva?

???

Alltså aaahhrrrggg..! Just nu är jag bara så förbaskat evinnerligt trött på att vara deprimerad, jag ser åren rinna ifrån mig (jag fyller snart år, det påverkar mig.. sedan jag blivit sjuk har det inte längre varit roligt, för varje år som jag firar med monstret känns falskt att fira), och jag känner mig som att jag håller på att kapitulera. Till ätstörningens fördel. 

MEN: Varför åt jag då frukost i morse? Det talar ju för att det ändå finns något inom mig som orkar, som kämpar. Men ibland känner jag bara att jag inte är med på tåget som den kraften kör.



Ska jag bli den som hoppar av en station för tidigt? NEJ jag kommer fortsätta kämpa, det vet jag. Oavsett hur ont det gör. Jag måste.

Jag måste:(

Kommentarer
Postat av: Linda

Oj oj oj så mkt jag vill skriva och säga hur mycket jag känner igen mig och hur mycket jag bryr mig om dig.

Tack till en början för din kommentar, du går väl inte på ngn behandling just nu men kanske man ska kolla upp det här med bioplaritet (verkar vara "inne" just nu). Jag anses då ha undergrupp 5.

Grytan lät fantastiskt god och jag tycker du ska suga åt dig av varje stavelse av "Hej snygging". Inte för att på något sätt ha förutfattade meningar men många mentalt handikappade (om det nu var det han var) är mer som barn, totalt ärliga och härligt spontana :) ta det som en komplimang.



Du får INTE hoppa av tåget för tidigt, vi får hålla varandra i handen och förhindra att någon av oss hoppar. Men förstår hur du menar om att man inte kan se något positivt med framtiden och folks blickar och kommentarer. Jag får alltid panik om jag gått ner i vikt och folk säger: Har du gått ner i vikt? Vad fin du e.... Det triggar alltid igång hets och överäteri och nästa gång jag ser personen säger denne inget och då är jag övertygad om att jag blivit stor som en flodhäst oc hfår ångest över det.

Suck, typ milliarder ord men men

2011-09-25 @ 21:13:47 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus