Update

Hej tjejer.

Sitter i soffan med en oljeinpackning i håret. Har en stor kopp kaffe framför mig som jag smuttar i mellan varven. Det är redan lite ljummet, men jag dricker ändå. Ska gå och duscha efter att jag skrivit till er.

FESTEN
Till att börja med; Igår snodde jag med mig min ömme fader och drog iväg till Väla. Dock, på vägen så svängde jag inom mina svärföräldrar<3 Satt och snackade skit en stund. Älskar att höra dem prata om alla gamla släktingar/bekanta som jag inte har en aning om vilka de är..;) Pappa tyckte det var jättetrevligt och svärmor ville bjuda på nån liqeur d´Orange de fick på sitt guldbröllopsfirande. 40-procentig sprit mitt på dagen!! Hahaha! Underbart! 



Sen åkte jag och fadern och käkade lunch (fisk och potatis, gick ok, trots att jag var livrädd för paneringen. suck) och körde sedan de sista milen till Väla.

Där var vi tills det var dags att bege oss till min syster, med vår familj och min lillasysters killes familj som gäster. De hade dukat upp en fantastisk buffé, grekisk varaiant som smakade fantastiskt. Salsa, pärlcouscous med vitlök, parmaskinka med krutonger, laxrullader med fetaost, "grillspett", dippsåser, ciabatta osv. Massa rosé- och rödvin till. Kaffe, budapesttårta och likör43 lite senare. Jag höll tal. Såklart... haha! Syrran tyckte det var jättepinsamt när jag efter talet stämde upp i ett fyrfaldigt leve och utbringade en skål. Hon ska vara glad att jag inte sjöng.

:)


Halvvägs genom måltiden

BESVIKELSE OCH KLUVENHET
Inatt kom min sambo hem efter en jaktvecka, typ samtidigt som jag kom hem från Hbg. Jag ska inte gå så mycket närmare in på det men jag har egentligen inte längtat efter honom (!). Fruktansvärt att ens skriva ner... Inte kände jag något pirr i magen heller när han kom hem. Åå... det känns jättejobbigt för mig men jag försöker tänka att jag är lite pilleravtrubbad och deppad. Lätt att känna lustkänslor då? Ehh.. KNAPPAST.

Nu tror ni kanske att vi kommer ta igen det idag med en kärleksfull och mysig söndag..? Beeeep bopp bopp bopp! Error! Han är nämligen redan ute och jagar. Igen..! Det är säkert! Alltså hallå... Han kommer bara hem för lunch (som han för övrigt kan DRÖMMA om att jag tänker stå och slava ihop) och sedan ska han iväg igen och vara skjutledare för ett lagmästerskap. Hmm... 

Otroligt att han ens frågade mig hur syrrans bjudning varit... jag är inte så lack som jag förmodligen låter, bara lite besviken.
___________________________________________________________________________

BLÖÖÖÖ! Nej hörni, nu ska jag ta och skölja ur den, sedan länge, intorkade oljan ur mitt hår och sedan blir det bara gumpen i soffan hela dagen. Om jag ska ha dåligt samvete för det? Absolut inte! 
Hoppas ni mår bra<3

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad imponerad jag blir. Otroligt hur bra du klarade av gårdagen.

Hoppas att du får en skön dag i soffan och kan njuta av ensamheten.

Kram

2011-09-18 @ 09:46:28 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Lisa

Härligt inlägg!! Förstår vad du menar ang sambon dock.. är inte jättebra här heller just nu=/ kram!!

2011-09-18 @ 10:17:48 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: viktoria

Jag tror att det är lite normalt att känna som du gör. ÄVEN JAG kan känna så efter min kille!

Tror mer att det handlar om oss själva, att våra tankar och känslor är i full rusning i sjukdomens värd. Och även alla dessa hormoner som blir ganska avtrubbande!! Kämpa på så ska du se att troligtvis känslorna faller på plats.

KRAM!

2011-09-18 @ 10:22:10 / URL: http://enlivsblandning.blogg.se/
Postat av: Lisa

Stort tack föressten!! Känns enormt kul att du tycker jag är en förebild o gärna vil ha tips.. betyder massor!! <3 <3 tack. ska fortsätta kommentera!

2011-09-18 @ 10:58:22 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Ida

Härligt att höra att maten gått bra :) Låter som en underbar buffè :-) Bra att du trotsade äs och åt paneringen. Inget farligt, eller hur? :) Du är sååå stark och modig.



Knner igen den känslan du beskriver ang din sambo. Att man inte känner pirret eller ens längtat efter honom... Kan ju bero på tabletterna. Hur kände du innan du började med dom? Kände du annorlunda då? Sen går ju känslor upp o ner. DU ska se att det kommer kännas bättre snart:)



Ha en bra dag! Stor kram

2011-09-18 @ 11:02:46 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Linda

Oj, tänk att vi var på väla samtidigt igår... hihihi lite spännande och lite läskigt. Man går ju här i sin lilla anonyma bubbla och visst tänker jag ofta på att det vore sååå trevligt att träffas och lära känna en människa som faktiskt skulle kunna förstå men det första som kommer i mitt huvud är att du kanske såg mig(utan att veta att jag var jag givetvis) och tänkte på hur fet jag var och att du kunde se igenom min yta och se mitt äckliga inre. Förlåt vet ju att du inte är så ytlig eller skulle tänka så men du kanske förstår.

Tack så mkt för din kommentar, det är ju ingen kritik när jag ber om att någon ska skrva jag är själv mkt dålig på att kommentera emellanåt, orkar bara inte. Läser och känner men orkar inte skriva.

Förstår absolut hur du känner med sambonl, först vara borta så länge dessutom med hunden och sen bara förvinna igen, jag hade också känt mig besviken och irriterad över det. Då känner man sig ju inte alls på mys-eller kelhumör oavsett äs, antidepp eller annat. Hoppas du inte rakat dig och dragit av dig myskläderna för hans skull ;) han är inte värd det idag.

Kram

2011-09-18 @ 12:37:53 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej gumman, då är vi i samma sits idag jag har bara inte tagit mig till toan än.

Ang det bipolära har jag själv aldrig tänkt tanken om det utan det är min psykolog och läkare som är övertygade om det. Vet egentligen om jag fått någon diagnos än och tror knappt att jag får det förrän vi vet om någon medicin fungerar. Enl dem har jag en undergrupp av bipolär sjukdom som kallas bipolär V(dvs 5) men jag vet verkligen inte. Känner igen mig i mkt de säger, det mesta men efter alla år i olika behandlingar så vågar jag inte lita på nått eller någon längre. Det kan ev förklara varför jag aldrig svarat på antidepp eller varför jag är omväxlande hyperstressad, ångestfylld och superkontrollerad till att vara superlåg, inte vilja något, deprimerad och överäter.

Fråga gärna mer om du vill så ska jag försöka ge svar.

Kram

2011-09-18 @ 15:36:39 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: camilla

härligt att det gick så bra igår :D

tycker du gör helt rätt som sitter i soffan idag, de har jag med gjort större delen av dagen :D



kramar

2011-09-18 @ 16:59:04 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Linda

svar: ja det kan trigga igång mani

2011-09-18 @ 18:42:12 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

det står tom på bipacksedeln och jag frågade om det och ifrågasatte det.

2011-09-18 @ 18:46:16 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

D

2011-09-18 @ 20:24:06 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Johanna

Tack finis. De här med killen.. De spelar ingen roll om man är skit tror jag, man ska ändå känna något och de verkar du inte göra. Efter en vecka ifrån varandra så ska man sakna ihjäl sig! Hoppas de löser sig <33

2011-09-18 @ 20:25:26 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus