Tillbaka i etern

Underbara ni, tack för stödet ang tidigare inlägg. Kan inte ens säga hur tacksam jag är för att ni tar er tid och skriver till mig, det är helt fantastiskt! Det ger mig ännu mer styrka att fortsätta med det jag gör just nu...

...nämligen jobbar som ett AAAS med maten!

Vill bli av med den här skiten nu, jag vill återta mitt liv, en gång för alla! Och jag gör det precis som de där söta bebisarna i tv-reklamen, som dansar: "take it babysteps!".

Jag har inte haft kraft för något annat än tankeverksamhet och att fortsätta min mentala resa, därav en mikropaus i bloggningen. Nackdelen är att utan att gå in på datorn kan jag ju heller inte se hur NI mår! Och det är jobbigt. Hoppas allt är OK!? (ska uppdatera mig så snart jag publicerat detta inlägg)



Jag var i Halmstad hela dagen igår, själv, strosade runt. Det var jätteskönt. I den staden har jag mått otroligt dåligt, känt mig så fruktansvärt ensam så jag kan inte ens beskriva, samt levt i ett fängelse bestående av svält, hets, kräk. Jag vet att ni tyvärr förstår vad jag menar.

I många år har jag haft svårt att återvända dit.

Men nu, nu kändes det faktiskt ok. Nu var jag redo mentalt, jag har utvecklats och lärt känna mig själv så OTROLIGT mycket så jag kan hantera de känslorna som staden väcker i mig nu.



Fattar ni vad GÖTT det kändes! Nu återtog jag staden som sjukdomen berövat mig!

Hmm.. eller ja, det där lät väl alldeles FÖR dramatiskt för en vanlig shoppingtur

:)

men men.. det kändes faktiskt som att jag var på seger/återtåg!

Då jag ju jobbar för för en successiv viktökning så tog det emot att shoppa kläder. Ja, jag hatar det jävligt mycket faktiskt! Tjejen med ledsna ögon i spegeln är INTE jag och jag LOVAR MIG SJÄLV att gräva gräva GRÄVA tills jag hittar mig själv igen. Och jag kommer lyckas med det.

Men i vilket fall som helst, det blev en del klädinköp, men köpte även sådant jag kan använda oavsett kroppsvikt: halsduk och läppstift till exempel!

Nä nu blev jag tom på ord. Ska titta till er istället<3


Kommentarer
Postat av: Lisa

Underbart inlägg! wooh!

2011-10-30 @ 12:02:39 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Lena

kram min vän

2011-10-30 @ 18:59:34 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Linda

tack...

det ringer varningsklockor hos mig också men det är sååå skönt efter ett glas. Fast nu har jag precis varit och äcklat mig så då är det inte så gott :/



Säker på att jag redan kommenterat ditt inlägg idag men ser inte. Tycker iaf du var superduktig som tog dig in till stan. Lite läskigt nästan att vi trol bor ganska nära varandra på var sin sida åsen ;)

Kram

2011-10-30 @ 20:28:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Glömde ju säga att det var "In Time" vi såg igår, jag gillade den. Lite scifi men ändå ganska verklighetsanknytet

kram

2011-10-30 @ 20:58:38 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus