The book

Tillbaka till livet : Alisons historia

Jag sitter i soffan (jag veeet, jag gör det hela tiden!), med olja i håret (också det en vana) och läser boken ovan. Alltså jag kan inte ens beskriva denna gripande historia!!! Fruktansvärd! Nån av er som läst den?

Men jag ska självklart göra ett försök:
En verklig historia om en tjej som blir så brutalt våldtagen och misshandlad att det är ett under att hon inte dör..! Hennes tarmar hänger utanför magen och halsen är praktiskt taget avskuren från kroppen när hon lyckas kravla sig ut till en väg.. Man får i olika kapitel följa med olika personers upplevelser av händelseförloppet och återhämtningen; Alisons egen såklart, den kille som hittade henne efter det grymma hänt och som hjälpte henne tills ambulansen kom, doktorn som opererade, hennes föräldrar, vänner, polismannen osv.

Om ni väl läsa om en otroligt gripande överlevnadshistoria så kan jag varmt rekommendera den (klicka på bilden så kommer ni till adlibris där den finns att beställa, annars kolla bibblan).

Kommentarer
Postat av: Linda

Tack

Trodde jag hade släppt ångesten och stressen över att börja jobba igen och kände visst hopp inför att få göra något ideelt som skulle gagna mig också. Men nu är allt det borta och det är bara ångesten och pressen som får plats. Vet inte vart jag ska ta vägen, vill bara försvinna

Kram

2011-10-27 @ 17:12:18 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: nnj

Haha, tror vi har lite samma smak gällande böcker, har läst den också:) Fruktansvärd, gripande, intressant. Otroligt vad du kämpar på btw. Starkt!

2011-10-27 @ 17:16:11 / URL: http://nejnujavlar.wordpress.com
Postat av: My

Vill bara säga HEJ :)

2011-10-27 @ 17:28:03 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Tack för tipset, orkar inte med några hemska historier med lyckliga slut just nu men ska försöka komma ihåg den längre fram.

Kram

2011-10-27 @ 17:58:04 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus