Smet klet kladd klabb

Ratten i din bil är kletig, växelspaken kladdig, bilmattan full med smulor, handtaget till ditt kylskåp är klabbigt och nattduksbordet är smuligt... hmmm... tror t o m jag ser en glassfläck på soffan! Jenny, är det något du förnekar som händer?

ABSOLUT INTE. Jag är "bara" inne i en smutsig bulimisk fas så det skriker om det.



Jävla skiiiiiiiiit!

Äter i bilen, har en halv prinsessbakelse på handen samtidigt som jag växlar, dricker frenetiskt och tappar flasken på golvet i bilen, tacopajen smular ner mig och sätet, jag har grädde i ansiktet. Snabb fix så jag ser ok ut när jag går från bilen till lägenheten. Jag kletar ner här hemma och får sedan stå mitt kast och rengöra bord, kylskåp, ugn och allt vad det är jag kommit åt. Även dammsuga smulor, diska, tvätta handdukar osv.

Herregud!

Jag har lärt mig varenda grej jag behöver göra för att dölja mitt beteende. Varenda pinal står perfekt där de brukar när sambon kommer hem. Ibland när jag kletar som värst så funderar jag på hur jag skulle reagera om min kille kom hem mitt i hetsen. När jag har magen full och bordet kladdigt och smutsdisken svämmar över i köket?

Hmm... det hade nog inte varit mitt stoltaste ögonblick nej.

Just nu vill bulimimonstret att jag ska vräka följande (och helst en massa annat):
1. Vitlöksbröd (sådär härligt ljummet med massa av smöret på)
2. Pizza (rulla ihop den och äta den så, gärna capricciosa)
3. Thaibuffe (allt gott jag kan komma åt som friterade räkor, jasminris, kyckling i jordnötssås. you name it, I eat it!)
4. Kebabtallrik (med pitabröd till och mycket sås)


Åhhhh, buhuuuuuhuuuu! Hatar dig bulimi som äter dig in i huvudet på mig.


Kommentarer
Postat av: Jag igen (28)

Väldigt privat så du behöver inte svara, men... har han aldrig kommit på dig sådär direkt? För det är ju omöjligt att alltid veta exakt när den man delar hushåll med kommer och går?

Och hur hanterar han egentligen din sjukdom? Hur hanterar NI den som par?



Själv kan jag ju säga att min ätstörning - och all manipulation den fört med sig - nog har varit den enda egentliga anledningen till konflikter (bråk, gräl, iskyla, you name it...) mellan mig och sambon de senaste 4-5 åren. Helt fruktansvärt när man tänker på det.

Jag kan liksom aldrig förstå de där listorna i alla tjejtidningar på "topp 5 anledningar till att par bråkar" : som alltid toppas av typ ekonomi... Vaddå, tjafsa om pengar? Känns så futtigt för mig. Men egentligen är det galna ju att tjafsa om liv och död...



Fortsätt kämpa. Fortsätt hata sjukdomen (aldrig dig själv!). Som sagt: jag tror ju att det kan gå att komma ifrån detta... (fast det skulle sitta fint med lite bevis också!)

2011-10-10 @ 17:19:27
Postat av: sofie

Åhh vännen :( Känner sååå väl igen bilhetsande. Jag har gjort det många gånger då jag hade tillgång på bil. T.o.m råkat backa in i en annan bil i samband med det. När jag skulle lämna parkeringen för att jag var så uppstressad på grund av vetskapen om allt jag köpt med mig och skulle hetsa på! DET var hemskt!!!



Hoppas att du får en bättre dag imorgon! :(

Försök se dem framsteg och den kamp du fört övriga dagar! Ibland tar väll bulimin över alldeles... inte konstigt alls!



Yeeeay! Undrar varför du inte kunnat kommentera på ett tag:S Praktiken gick bra! Men fy fan vad jag bara ville ligga kvar i sängen imorse. Svullnad gånger 1000 verkligen. HEMSKT!!!!



KRAM

2011-10-10 @ 21:10:44 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Cecilia

Jag känner sååå väl igen mig...du skulle sett min studentlya på 15 kvm efter en hetshelg. Usch...Tvättade inte ens mina kläder utan torkade bort fläckarna med våtservetter. Den där förnedringen är vedervärdig! Även om det bara är man själv som ser/vet. För mig var det ett stort framsteg när jag slutade städa upp efter mig. Min man fick då en helt annan insikt/förståelse. Men det tog mig många år att komma dit.



Har haft några dagar med jobbiga möten men jag mailar dig snart igen.



Kram fina du och skäll inte på dig själv! Detta är bara ett bakslag på vägen till tillfrisknande <3

Cecilia

2011-10-11 @ 00:55:39
Postat av: Cecilia

Förresten....



http://schizomamman.blogspot.com/

2011-10-11 @ 01:42:26
Postat av: Lisa

Gumman... de grejerna du räknade upp.. det måste ju betyda att du inte "får" äta dem annars då, elelr hur? Försök då få in dem... ät thaimat elelr pizza till middag imorgon? om så inte en hel portion (brukar ju va rätt mkt om man köper take away) så en del... avdramatisera det du är "rädd" för. o det kan du bara göra genom att vänja dig. enda som funkar... börja med en av grejerna. tips: skriv en lista på grejer du tycker är farliga/rädd för. det finns säkert fler. så bockar du av en efetr en. LÅT DET TA DEN TID DET TAR. varje försök är en framgång även om du misslyckas i början.

2011-10-11 @ 11:11:16 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Linda

Näää och här har jag gått och trott att det bara är jag som gör så... kladd överallt och livsfarlig i trafiken när man bara måste få i sig allt så fort som möjligt. Minsta sak som tappas ska letas upp och in i munnen. Så ledsen för din skull just nu men så glad att du skrev det för då känner jag mig lite mindre ensam.

Risken med att vara singel som jag är att det förfaller totalt hemma med kladd och smulor överallt tills någon ska komma på besök.

Ta hand om dig och hoppas du kan känna dig lite gladare och mindre hetsig idag.

Kram

2011-10-11 @ 11:15:05 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus