I väntans tider

Jag och hunden ligger nerbäddade i soffan, tittar på Greys anatomy (som jag tycker mycket om) och väntar på sambon/husse.

Jag känner mig melankolisk... har ångest över maten jag nyss åt.. känner mig bara så sjukt förbannat olycklig.

:(

Kommentarer
Postat av: Myza

Hur ser det ut för dig; jag menar: det låter ju som att du påbörjat nån behandling eller nåt eftersom du kämpar så tappert... har du det el har du börjat på egen hand så att säga? Du kan ju länka till nåt inlägg om du vill, om du har skrivit om detta tidigare emnar jag; så jag fattar mer... Om du påbörjat behandling - hur ser den ut? Skriver du matdagbok eller nåt? Har du regelbundna måltider som du försöker följa? Har du andra strategier för att hantera hetssug?

Postat av: My

Åh, jag älskar Grey..... Kom på att jag inte sett gårdagens avsnitt, men har det inspelat:) Kanske blir det grey för mig också ikväll. En serie som har allt....



Kram!

2011-10-20 @ 19:20:38 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Myza

Inte vara olycklig!!! Varför har du ågren över maten du ätit? Var det för stor mängd mat; för många kalorier jämfört med vad du skulle vilja äta; var det något allmänt onyttigt då åt? Jag har ågren över det mesta just nu... Inte just på viktfronten även om jag bra jävla gärna skulle vilja gå ner lite till... Min ågren rör främst min sopiga piss-ekonomi som jag, enligt sedvanlig bulimi-och-shopping-praxis spolierat rätt jävla hårt... NÄR ska jag få månadens budget att gå runt?! Fick pengar för TVÅ dagar sen; nu är de nästan slut. Inte roligt. Inte roligt alls. Som vanligt snor jag min egen kommentar, formar om den en smula och kastar upp (höhö; internt spyskämt månne?) som blogginlägg :) Latamannaversionen av bloggskrivande?

Postat av: Ida

Önskar jag låg bredvid dig och kunde banka in lite kloka ord i ditt huvud! Du är fin, bra och stark. Du är bra som du är.

Bamsekram

2011-10-20 @ 20:26:51 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus