Fröken sjukast?

Morning (alldeles för tidigt btw..)!

Har precis käkat frukost, frökusar och fil med müsli blev det idag. Men känner bara ångest. Åt enl äs tycke för mycket potatisgratäng igår. Det borde jag inte ha gjort med tanke på att jag gått upp i vikt. Error!! Vänta lite nu... Jag SKA ju gå upp i vikt. Det måste jag för att må bättre:( Men fan vad jobbigt det ÄR! Men jag måste fortsätta. Finns ingen återvändo nu. Kommer aldrig bli fröken-sjukast-så-alla-verkligen-förstår-hur-dåligt-jag-mår.



Dock vet jag inte om det blir födelsedagsmiddag idag, hos min killes bror. Att vara social när ångesten bankar, trycker, slår och klämmer i en är inte det lättaste. Men jag vet också att ibland mår man bättre av att faktiskt komma ut och träffa folk. Även om man ska sitta ner och käka i flera timmar (?).

Förresten, så härligt att jag äntligen kan kommentera hos dig My. Tack till dig och Linda<3

Nu vaknade sambon... och jag som bara vill vara själv idag! Inte för att hetsäta, bara för att jag inte orkar prata... Hetsåt inte på hela dagen igår och har bestämt mig för att inte göra det på några dagar nu. Observera att jag då inte svälter (det är slut med det sedan ett bra tag tillbaka). Hetsen har ju dock bitit sig fast, men jag märker hur dess makt över mig minskar mer och mer.. sakta men säkert.

Så, vad säger ni tjejer? Nu tutar och kör vi!!


Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tänker på dig och läser fortfarande även fast jag själv knappt uppdaterar. Hoppas det går bra idag, vi är starkare än våran sjukdom <3

2011-10-08 @ 09:35:41 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: deniiise :)

Kom ihåg att när du ska upp i vikt finns det ingenting som heter för mycket, din kropp behöver all näring den någonsin kan få!



Tack vännen :)<3

2011-10-08 @ 11:23:09 / URL: http://flikkand.blogg.se/
Postat av: Lena

som du säger så är det oftast mer än en anledning till att man mår sämre.. precis så är det just nu.. jag har tappat tron o hoppet.. orkar inte mer...

jag hoppas att det går bra på kalaset idag... kram

2011-10-08 @ 14:42:46 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Och jag blir glad av dina ord hos mig. Så jag tycker också det är härligt :)



Kram!

2011-10-08 @ 21:25:54 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Linda

Du klarade faktiskt en heeeel dag utan hets, så jäkla bra glöm inte det, oavsett.

Fröken-sjuk, den gillade jag ;) för precis så snurrar det allt som oftast i min hjärna också. Bulimi, Bipolaritet, Ångest, Depression syns ju för det mesta inte utåt men skulle önska det ibland.

Kram

2011-10-09 @ 10:06:43 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus