Vända allt upp och ner?

Nää vet ni vad..! Det blir inga positiva ordgångar från mig idag heller. Känner stress, är trött trots halvtidsjobb (med andra ord blir nog en ökning av arbetstiden inte aktuellt på ett tag nej...).
Hatar att äta, men tvingar mig själv till att tugga och svälja mina måltider. Jag försöker tänka att jag inte behöver ta några som helst andra beslut, allt jag behöver göra är att tugga svälja tugga svälja. Och givetvis behålla det! Utan maten nu skulle jag tappa fotfästet fullständigt det är jag övertygad om. Angående att söka behandling igen så kommer jag att göra det, med alla säkerhet, någon gång framöver.

Innan idag satte jag på en maskin tvätt och kände hur det helt plötsligt ilade till i mina armar och huvudet tömdes på blod. jag började kallsvettas. La mig ner på toalettgolvet och låg där en bra stund, somnade t o m till en liten stund. Obehagligt var det!



Funderade på jobbet idag vad det är jag verkligen känner. Älskar den DBT-strategin! Man kan komma långt enbart på den. Jag vet liksom inte vart skon klämmer riktigt när det gäller mina tankar och känslor. Jag försöker identifiera dem både i ångesttoppar och i vardagen på jobbet osv.

Men när känslan är misstänkt likt uttråkning. Att vilja göra något annat i/med mitt liv... ja, då blir jag faktiskt rädd! För jag vill vara nöjd (ordet "nöjd" är förresten ett svårt ord att använda, så väldigt diffust vad det innebär att vara NÖJD tycker jag) med hur jag har det och det liv jag lever. 

Allt annat ger mig panik, ska jag behöva vända upp och ner på mitt liv och leverne för att kunna må bra? 



Tänker på er<3

Kommentarer
Postat av: Johanna

Jag tänker på dig, som alltid <3

2011-11-08 @ 17:24:43 / URL: http://brunnbergjohanna.devote.se
Postat av: Anni

Fast att du är uttråkad behöver ju inte innebära att du vänder upp och ner på tillvaron. Det kan ju bara betyda att ägna mer tid till att träffa vänner, ägna dig åt hobbies och sådant.

Angående resan är jag mest orolig över flygresan och att få sonen att sitta still (och helst hyfsat tyst) under de timmarna. Sedan får jag alltid sådan fruktansvärd resfeber så jag är lite rädd att julen kommer att bli förstörd av det.

Kram

2011-11-08 @ 18:12:23 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Bullen

Nöjd är ett ganska flummigt ord, men jag tänker att det nog inte handlar så mycket om att vända upp och ner på livet och hitta på nya saker. Snarare handlar det kanske om att som du säger vara nöjd med det man har. Att få ett större perspektiv på livet. När jag var sjuk såg jag inte min omgivning, jag såg inte det jag hade utan bara det jag saknade. Det enda jag brydde mig om var min kropp, och den var jag inte nöjd med.



När jag sedan blev friskare och vågade lyfta huvudet lite och se mig omkring, se vad jag verkligen har så blev jag mycket mer nöjd med livet.



Det är svårt att se vad man har när man är sjuk...

Men kanske ska du försöka dig på att skriva en lista över de saker du är tacksam , en "tacksam-lista". Det gör jag ibland, och jag blir faktiskt lite mer nöjd när jag gjort det. :)



Kram på dig!

2011-11-08 @ 19:29:11 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Linda

Dina sista två stycken skulle kunna vara jag som skrivit. Nöjd, vill ju bara vara nöjd. Vill ju bara att det ska vara bra och behöver inget mer än att vara nöjd, det är väl inte för mkt begärt.

Sista frågan ställer jag mig själv hela tiden, vad tror du, vad är svaret på den frågan? Kan vi bli nöjda i den livssituation vi är i nu (om vi bortser från psykbryt och äs)?

Kram

2011-11-08 @ 21:36:40 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Hanna

Jadu.. nöjd, är man någonsin det?



Nej det är inte lättare hemifrån, utåt sett kan det verka så eftersom jag jobbar ännu hårdare på att bita ihop och inte vara jobbig men sen kommer jag hem och släpper maske noch rasar.

2011-11-09 @ 12:48:00 / URL: http://uppfortsomfan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus