Ser ut genom bubblan

Jag vill inte vara sjuk i ätstörningar längre.

Jag vill vara frisk helst igår! Jag vill inte se ut så här längre!! Jag vill se MIG SJÄLV i spegeln igen. Jag vill återse glada, vackra, energiska Jenny. Jag vill tänka som normala människor kring mat. Jag vill kunna umgås mer, ha roligt, orka vara uppe på kvällarna. Jag vill ha lust till sex och jag vill kunna gräva ner mig i enkla vardagsbekymmer.  

Åh vad jag hatar att vakna så här tidigt, att se ut genom bubblan och möta min rädsla och bli medveten om min situation. Rädslan att ytterligare flera år försvinner från mig. VILL INTE DET! Det är så mycket lättare att förneka, intala sig själv att det "kommer bli bra", "jag gör mitt bästa", "jag mår faktiskt helt ok" osv.

Det genuina, det äkta. Det är det jag saknar. En väninna att träffa då och då och "snacka skit" med, att lägga mina pengar på annat än mat. Slippa DEN ångesten åtminstone. Att dansa igen...

Ångesten denna tidiga timme är alltså: Rädsla (att aldrig bli frisk, att aldrig återse mig själv och uppleva genuin glädje igen), ledsenhet (över det som varit, över nuläget, hur allt blivit och över att inte kunna slappna av och "bara vara"), ilska (riktat mot sjukdomen) samt även sorg/saknad och längtan efter mig själv.

Slutsats; idag ska jag kämpa för att få återse mig själv igen!!! 

Kommentarer
Postat av: My

Härligt vännen! Kämpa, kämpa, kämpa. Du vet att jag tror på dig :)



Kram!

2011-11-05 @ 08:50:23 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Bullen

Vilken grym motivation! Ta vara på den och använd den! Det är en jättebra start, man måste känna att man vill på riktigt!



Hoppas att du får en bra dag! Kram!

2011-11-05 @ 10:24:07 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: Nathalie

Du är redan på god väg! allt startar med vilja och motivation, och när det känns som att den försvinner ska du bara tänka på hur långt du redan kommit. Vilja är allt. Man får göra snedsteg och misstag på vägen, bara man vet vad man vill och kämpar för att nå dit.



Du är en grym motivation och jag älskar sättet du skriver på. Det säger så mycket om dig. Du verkar vara helt underbar!



Många kramar

2011-11-05 @ 17:05:15
Postat av: Jenny

Det går! Det går att bli frisk och fri. Jag lovar!

2011-11-09 @ 16:50:06 / URL: http://mindfulnessmamma.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus