Slice me nice

Hej underbara ni därute! Inatt har jag sovit 3 timmar (klockren skönhetssömn I tell you!), mellan kl 00-03 och sedan legat och löst korsord i soffan. Älskar Knep&Knåp, "svårt" ska det vara, helst 4-5 pennors svårighet så man får gnissla tänderna ordentligt!:)


Jag idag - trött och butter efter 3 tim sömn       På jobbet i torsdags.
och massa drömmar därtill, a.k.a: har
aldrig varit så här pigg som nu! ;)                                     


Den dåliga sömnen KAN (hrrmm) bero på att jag drack tre rågade koppar start kaffe till tårtan igårkväll efter konserten. hehe! I alla fall; det var jättetrevligt igår. Tog två bitar tårta, normalstora bitar, för jag fegade med riset till varmrätten. Tog bara en sked av det. 

Varför är ris så jobbigt då!? Hmpfhhh, alltså hur som helst så blev jag  irriterad på mig själv. Sa till sambon efteråt att jag borde tagit en portion till. Han tyckte dock att jag ätit ok och jag lär mig hela tiden. Så nästa gång ska jag komma ihåg att riset inte hoppar upp från tallriken och biter mig i kranen..!! :)



Frukosten idag intog jag alltså redan 05:00! Såg precis att min nya medicin kan ge både ökad och minskad aptit. Rädslan för viktökning kommer direkt, även fast jag redan vet att det är den vägen jag ska vandra. Jag har ej schizofreni (vad jag vet.. hahaha!!) Men det kan verka mot andra saker också ser jag. Någon som har erfarenhet av den här medicinen?

Nää hörni, kram på er! Trött jag är. Ska försöka sluta ögonen en stund till och kikar in till er om en stund!


Kommentarer
Postat av: Hanna

Vad du kämpar och är medveten om det du kämpar med. Jag är imponerad av dig.



Ps. Tyckte inte alls det var för mkt info i det borttagna inlägget, tvärtom faktiskt, jag tycker om att få veta mer (igenkänningsfaktorn). Men det är ju självklart helt upp till dig vad du känner dig bekväm med att dela med dig av! Ha en bra söndag!

2011-11-20 @ 09:37:22
Postat av: Ida

Hej :)

Va bra att du åt två normalstora bitar tårta :) Angående riset så blir det bättre nästa gång :) Jag tycker oxå det är jobbigt med ris o pasta o så. Äter hellre tårta, kakor o mackor :-S Konstigt va?



Ha nu en fin dag! Kram

2011-11-20 @ 10:48:47 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Linda

Tack Jenny för dina ord ska försöka lite mer bara så himla lätt att för varje bra ord jag kommer på så lyckas jag vända det till något negativt. Det här att jag är mång om djur, natur och miljö slås till spillror av att jag slösar bort allt på hets och kräkning. Slöseri på alla sätt.

Sorry för att jag e så neggo, ska försöka bättre.

Kram

2011-11-20 @ 14:47:18 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Medicinen är ingen jag känner till och mina mediciner är inte antipsykotiska utan antieleptikum och neuroleptikum.

Du är så duktig, glöm inte det men finns det inget du kan göra för att sova? Det går ju inte att sova så lite i längden.

Kram vännen

2011-11-20 @ 14:57:09 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Johanna

Desperat tjej här på andra sidan datan.. Har du en mail adress? <3

2011-11-20 @ 16:13:53 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Linda

Sv: tack

behöver egentligen inte köpa något över huvud taget denna vecka och tillåter mig inte att ta av mina sparpengar kan behöva dem när det krisar iom inte så mkt pengar fr fk.

Men svårt som attans är det att inte flytta över från mitt sparkonto för att köpa hetsmat. Är helt tokig i hjärnan just nu och är om möjligt ännu mer manisk i mitt tänkande om mat. Fantiserar något galet mkt just nu. Ffa på bullar i alla dess former och i mängder.

Kram

2011-11-20 @ 19:26:21 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus