Kvällning

Har ätit kinamat med sambon nu. Det har varit en tuff helg. MEN jag har iaf varit både på konsert, middag hos vänner, samt eftermiddagsfika hos föräldrarna. Och jag sov bara 3 tim inatt så det är ett under att jag hållit ihop så pass bra som jag gjort idag kan jag säga..!

Johanna, maila när du vill om vad du vill! Finns här och önskar jag sett din kommentar tidigare<3 Min mail står längst upp i loggan "bortom ljus och mörker": [email protected] (snacka om pinsam mailadress jag har.. hahaha, meeeen jag ursäktar mig med att jag har en annan, mer professionell OCKSÅ..:))

Har lipat som bara den idag. Övertalade min kille att stanna hemma hos mig ikväll. Behövde matstödet. Har skött mig bra idag, kämpat på. Åt mer än både min bror och hans tjej på eftermiddagsfikat innan idag. Och DET var jobbigt. Hatar när man äter mer än någon annan, för då blir monstret i huvudet riktigt jäkla förbannad.

Usch.

Jag är inte alltid bra på att stänga av monstrets tjat, men jag är trotsig som bara den när jag sätter den sidan till..! Jag VET ju trots allt vad jag måste göra och vilken väg jag måste välja. Även att det gör ONT att göra det.

Kommentarer
Postat av: Anonym

you've got mail!

2011-11-20 @ 19:35:18 / URL: http://brunnbergjohanna.blogg.se/
Postat av: Anni

Imponerad! Du har verkligen kämpat, än mer imponerande med tanke på hur lite du sovit. Önskar dig en god natts sömn i natt!

Kra

2011-11-20 @ 19:40:48 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Anni

m ;-)

2011-11-20 @ 19:41:09 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: Linda

Tycker det är skithäftig att du är så trotsig. Kan jag också vara men tyvär åt det negativa destruktiva aggressiva hållet.

Har definitivt problem med sömnnen periodvis och det var supertydligt senast när jag var hypoman( svårt med det ordet, handlar liksom inte om mig, men iaf)hade inget behov av sömn, ville inte sova utan bara köra på. På senaste tiden har sömnen också varit svår som attans men då har jag iaf velat sova om än varit så ångestfylld att jag inte kunnat. Bra jobbat idag.

Kram

2011-11-20 @ 21:06:24 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Linda

Hej igen fina du ;)

Ja började med äs, om du vill kan du läsa under det som står under bakgrund. Står väldigt komprimerat men ändå.

Kram

2011-11-20 @ 21:45:48 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus