En ensam natt på väg

Men inte inatt, för inatt är sambon hemma men sen ska han iväg på 2 dagars utbildning via jobbet. Jag blir själv med vår hund i 2 dagar och tröstar absolut inte erkänna för sambon att jag inte känner mig tillräckligt mentalt stabil för att ta något som helst ansvar alls nu. DET ÄR JU SKRÄMMANDE!! Det kan inte stämma.. jag måste nedvärdera mig själv. Men ändå är det så jag känner. Men kanske också ett steg i rätt riktning att jag i alla fall vågar erkänna det för mig själv?

Alltid annars så tar jag på mig allt, alla arbetsuppgifter, göromål i hemmet osv - you name it, I fix it! Men i längden fungerar det såklart inte när man mår psykiskt dåligt. I alla fall, nu är jag fast besluten att snabbast möjligt påbörja en terapikontakt igen. Jag behöver det, jag måste ge det en chans och jag måste intala mig själv att det finns någon därute som kan hjälpa mig. Nån gång måste jag hitta rätt och finna förtroende för någon och ge denna person en chans att hjälpa mig.

Min hjärna är fullproppad och samtidigt tom. Så jag avslutar detta inlägg och intar duschen med olja i håret (fattar ni; tänk om jag kunde ha lika stor tilltro till terapi som till mirakelkurer för håret, my god!! Men det kommer. det kommer.)

Kram, tänker på er<3


Kommentarer
Postat av: Linda

Du e så stark och tycker du absolut gör helt rätt som ger det en chans till, kanske förhoppningsvis är detta gången som det funkar för dig.

Inget som hänt med vovven, det är mig det hänt något med. Bryr mig inte, distanserar mig från henne. Hon är min vän på promenader men något har förändrats i mina känslor för henne. Hon känner det givetvis och har också börjat hålla sig borta.

Kram

2011-11-30 @ 17:22:35 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: sofie

aa okej! Blev lite rädd att det skulle vara fluoxetin eftersom jag vet det är vanligt att folk med våra problem får den... och den ska man ju iaf inte kunna gå upp av (säger dem....)



Hoppas dagarna du kommer vara ensam går okej ändå och inte käpprätt åt hel**** ! Ska hålla mina tummar för dig, även om det är ett svagt stöd.



<3

2011-11-30 @ 18:01:23 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: Ronja

Du klarar det!

2011-11-30 @ 21:11:21
Postat av: Nathalie

Jag önskar att jag kunde vara just den där personen du vågar öppna upp dig för, som kan stötta dig och hjälpa dig att bli bra igen. Jag fattar verkligen inte varför vi ska behöva må såhär, varför vi gör såhär mot oss själva och varför det ska vara så förbannat svårt att för en gångs skull bara vara normala tjejer. Men jag tror på dig och du ger mig motivation varje dag, oavsett om du haft en bra/dålig dag för du kämpar på. Så tack.



Många kramar till dig!

2011-12-01 @ 01:55:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus