Cake anyone?

Hur mår ni därute? Är allt ok? Här är det verkligen SÅDÄR! inte helt kasst, men inte bra heller.

Tröstar inte ens skriva hur jag spenderat den här dagen. Vi säger helt enkelt att jag saknar ord för att beskriva den!

Eller fan, skitsamma! Det är min blogg, jag måste få skriva av mig eller hur? Åkte till jobbet som vanligt i morse, klev ur bilen och gick mot entrén. VÄNDE OM (???) innan jag kommit fram till dörren, gick tillbaka till bilen, sjukanmälde mig (eller jag sa inte att jag var febrig eller nåt sånt utan jag sa att det berodde på min psykiska sjukdom), åkte till några affärer och shoppade loss på.. ja, ni kan ju lista ut vad jag handlade..! Bland annat besökte jag ett konditori och köpte en tårta.

...

Det är sant!!

En HEL FUCKING JÄVLA TÅRTA!!!



Den vräkte jag. Plus en massa annat. Bränner pengar som f*n just nu, kommer snart ha spenderat upp hela mitt sparande. Så ja, hetsar gör jag som tusan just nu. Avbröt dock tidigare än jag tänkt (bra där!), ringde min sambo (som slutar tidigare på tisdagar) och frågade om jag kunde hänga med till svärföräldrarna. Visste att han skulle dit direkt efter jobbet för att sätta på sina vinterdäck.

Och jo, det fick jag såklart. Så DET var ju bra gjort av mig. Vi åt det första vi gjorde när vi kom dit (snacka om att det var liiiiite trögt att äta då, men men...). Jag klarade det i alla fall! Två äggsmörgåsar.

Äsch, jag tittar in till er istället, orkar inte med mig själv just nu.

Kommentarer
Postat av: Linda

Vad bra av dig att orka se till ditt eget bästa ändå och ta dig till svärföräldrarna, kan jag säga att jag aldrig hade klarat.



Tack för dina medkännande ord och skönt att höra att jag inte var helt vrickad som fick ett sådant bryt precis efter att det känts bättre.



Basal kroppskännedom handlar för mig mkt om att hitta kontakten mellan känslor och kropp. Mkt med andning och lite thaichi-inspirerade rörelser, använder pilatesboll och meditationskudde allt för att få ner andningen till centrum och ut i heeela kroppen. Som meditation för mig och utan krav till att prata en massa.

Kram

2011-11-22 @ 22:04:42 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus