Kaos

Allt är upp och ner just nu, vad fasiken är det som händer? Är inne i en ond cirkel som spinner på som sjutton. Kommer inte iväg på terapisessionerna för överäter alltid målet innan och pallar inte gå iväg med utspänd mage. Min gnista och motivation lyser med sin frånvaro och jag hittar inte ljuset i tillvaron. Funderar på att göra som doktorn ordinerade, dvs börja med fluoxetine igen. Vet ej, känner att det innebär garanterad viktuppgång. Men samtidigt vill jag inte vara så här nedstämd och inte tycka något är roligt. Jag känner inte igen Jenny längre!



Tror att jag börjar bli sjuk också, alltså influensa typ.. det blir en påfrestning för kroppen som jag mentalt inte klarar så bra just nu. Men än så länge är jag bara sträv i halsen och jäkligt trött.

Så till med vardagliga ting; jag och killen ska iväg och provköra bilar i helgen, det är ju faktiskt rätt roligt ändå (om man nu iaf ska FÖRSÖKA att se fram emot någonting..:)).

Nej hörni, nu ska jag "rycka upp mig" som det så fint heter!

Kommentarer
Postat av: Matilda

Jag har varit där du är, och nu är jag inte det. Och det är inget mirakel, det är bara för att jag äter. Kom ihåg det.

2011-03-24 @ 17:34:22 / URL: http://moietmonmonstre.blogg.se/
Postat av: Lisa

Håller med ovanstående talare..



Du kommer veta när du nått din botten och då kommer du klara att ta dig vidare.



KRAM



2011-03-25 @ 07:36:55 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: S

Jag tycker du ska prova medicin igen. Jag gick också upp, men ska prova en annan medicin. Fluoxetin ska ju vara liten risk för viktuppgång, tydligen stämmer det inte alltid, men kanske att det stannar av snabbt? Eller kanske läkaren kan tipsa om nåt annat? Vet inte vilken dos du kom upp i, 20-40 brukar ges mot depression, 60 mot bulimi, så kanske ökat sug/hunger rent av minskar när dosen är på en stabil hög nivå? Lycka till!

2011-03-25 @ 08:49:38
Postat av: Anni

Jag tycker absolut att du ska börja med medicinen igen, framför allt om du inte kommer iväg på terapisessionerna. På vilket sätt tänker du att du kommer att gå upp i vikt av medicinen, är det att du blir mer hungrig? Jag tror att det snarare är så att din kropp behöver mer näring och om du äter mer så kommer överätningarna att minska.

Att rycka upp sig är helt omöjligt när man är deprimerad så det tycker jag inte ens att du skall försöka. Men att göra roliga saker är ju alltid bra.

2011-03-25 @ 09:33:46 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus