Hets

Hets är längtan. Hets är ångest. Hets är det bästa som finns. Samtidigt det värsta.

Redan efter frukosten i morse (kanske redan innan jag vaknade förresten..) kände jag suget, hetssuget. Ibland tror jag att jag föddes med det. Det har varit en tuff helg, igår träffade jag massa släktingar i och med gårdagens dop, med efterföljande middag och fika. Klarade knappt äta något och visste redan då att det här kommer min kropp vilja (och behöva) att ta igen! Jajamen! En stund efter frukosten idag kände jag hur rastlösheten höll på att komma åt mig riktigt ordentligt. Eftersom sambon är hemma i helgen behövde jag åka iväg. Nu kommer jag skriva om något intima saker...För att först komma på rätt köl med honom och lindra mitt dåliga samvete för vad jag var på väg att göra, så hade vi sex. Han har velat flera dagar nu, tyvärr har jag absolut ingen lust, kan inte ens få orgasm längre..suck..sex känns som ett ont måste man ställer upp på, hade han vetat det hade han aldrig försökt vara intim med mig..

Men iaf! Sen tog jag bilen och körde till närmaste livsmedelsaffär, sa till sambon att jag skulle iväg och fika. I affären köpte jag en smörgåstårtebit, 2 semlor, mjöl och grädde (de två sistnämnda ska jag ha till degbak). Åt upp smörgåstårtan och semlelocken med grädden. Åt snabbt i bilen (har alltid engångsbestick i bilen, äkta hetsätare som jag är så hittar man ju alla knep som finns). Sen åkte jag till ett konditori. "Jag vill ha en semla, en rabarberpaj m vaniljsås och en kanelbulle. Att ta med!" Hon glömde kanelbullen, men orkade/vågade ej påminna och jag tänkte att det är väl ödet, så nöjde mig med det andra. Slängde fram pengarna och rusade ut till bilen. Åkte till en öde parkeringsplats och vräkte i mig allt.

Åkte sedan till nästa affär. Men väl inne hejdade jag mig. Fan, vad håller jag på med? Det är på väg att spåra ut... har redan gått upp i vikt. kommer bara fortsätta. Att äta ännu mer (hade siktet inställt på tunnbröd, skinka och räkröra) löser inga problem alls. Tvärtom... fan fan fan. Lyckades ta mig ur transen, köpte mjölk och frukt för att få med mig nåt genom kassan. Gick ut till bilen, ringde min sambo "är på väg hem nu" och körde hem...

Nu ligger jag här i soffan, försöker tänka att jag inte alls ätit så mycket, samtidigt river och sliter det dåliga samvetet och ångesten i mig till tusen! Har såna j-vla problem med käket så det är inte sant!!!

Kommentarer
Postat av: Ida

Jag ska försöka med det vännen! Varit ute i solen lite o nu blir det lunch hos mamma fast jag inte vill äta alls. Ingen aptit, mår bara illa.

Tufft med maten du har det:-( Men idag är en ny dag men nya tag. Önskar jag kunde göra något för dig...

Kram <3

2011-03-20 @ 14:05:00 / URL: http://HTTP://FIGHTFORLIFE.BLOGGSIDA.SE
Postat av: Lena

jag hade önskat en kommentar kring korten.. ibland behöver man höra vad andra tycker o ser för att själv se....

2011-03-20 @ 19:03:34 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Lena

göämde skriva att jag känner igen mig så sjukt mycket i allting du skrivit i detta inlägget... kram

2011-03-20 @ 19:14:16 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: My

Inser du vad bra det är, att du tillslut lyckades bryta. DET är stark. Jag syftar till din mening "Men väl inne hejdade jag mig. Fan, vad håller jag på med?"



Sjukt bra bara....för att vara lite ironiskt. Kram på dig. Du kan!

2011-03-20 @ 19:41:53 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lisa

Som My säger, att BRYTA mitt i , det är riktigt bra!! fokusera på det, att du inte fick det att gå för långt.. nästa gång kanske du tänker på anledningarna att sluta tidigare o bryter tidigare.. det kommer gå bättre o bättre. har du gjort någon "panik-lista" som jag kallar det? - lista över saker du kan sätta dig och göra/syssla med när suget kommer, för att avfärda... testa det:) iofs gick det väl inte så bra för mig då ändå haha men kansek bättre för dig vem vet:)

2011-03-21 @ 07:33:59 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: S

Finns det någon möjlighet tror du att få en kortare period dagvård/slutenvård för att snabbare få ordning på regelbundet ätande för att få ner hetsätningarna? Du verkar visserligen kämpa på bra och kommit långt, men kanske skulle behöva lite extra hjälp för att må bättre och orka tillgodogöra dig din behandling? Tror att din känsla tidigare att vad gör jag egentligen är positiv och kan ge dig motivation att med någon hjälp skutta en bit framåt i tillfrisknande, och det förtjänar du! Kram!

2011-03-21 @ 08:17:39
Postat av: Anni

Så gör jag också, har sex bara för att lindra mitt dåliga samvete och försöka förbättra stämningen. Sorgligt, men så är det.

Jag håller med de andra, vad stark du var som lyckades bryta mitt i! Fantastiskt. Och som du själv verkar ana så fick du nog inte i dig mer än vad kroppen krävde efter en dag av svält.

Jag funderar på det du skriver om att du inte vill gå upp i vikt. Det kanske låter fel, men kan du försöka utnyttja det? Jag hade en bulimisk period när jag var ung och det som var det svåraste då var att jag absolut ville gå ner i vikt, med svält och hetsätningar som oundvikliga konsekvenser. Du har tidigare skrivit att du har gått ner i vikt, vilket får mig att tro att du skulle må bra av ett par kilo till och definitivt inte skall gå ner något. Och det säkraste sättet att hålla vikten är ju att äta regelbundet, ingen svält ingen hetsätning... Inte så lätt, det vet jag, men jag menar bara att du har de bästa av förutsättningar just nu.

Kommer du att fortsätta med terapin? Det tror jag är det bästa, men annars kanske en självhjälpbok kan hjälpa. Ata Ghaderi har skrivit en som jag tycker är bra.

Förlåt för ett långt och råddigt inlägg, men det du skriver berör mig så.

2011-03-21 @ 08:54:54 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: My

Sv: Jo då, det är bättre med min plutt idag. Skönt det. Antibiotika och smärtstillande lär väl göra susen. Kram på dig!

2011-03-21 @ 17:00:19 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: My

Sv: Är sjukskriven från jobbet för tillfället....



Kram!

2011-03-22 @ 19:48:35 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Sofie

"Hets är längtan. Hets är ångest. Hets är det bästa som finns. Samtidigt det värsta. " Huvudet på spiken!

2011-03-28 @ 18:43:42 / URL: http://metrobloggen.se/chooselife

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus