Vilda drömmar

Ja ni... efter gårdagens hets kan ni säkert tänka er hur jag känner mig. MINST lika tjock och jävlig som igår - check! Men idag har jag fått ner full frukost. Hatar det. HATAR DET! Men det finns ingen annan väg... känner mig sjukt deprimerad och ledsen (och tjock).

Nu ska jag ta en kopp kaffe och fundera över natten som gått. Det känns som att jag drömt konstant. Drömde om en kille... jag blev kär! Hade sex! My god. Han var så snygg... han tog mig med storm. Jag kände såna himlastormande känslor som jag inte känt på LÄNGE. pirr i magen. Vi simmade tillsammans, red på hästar tillsammans, blev t o m FÄNGSLADE tillsammans..! 



Han var helt fantastisk. Varför drömmer jag hela tiden drömmar som sätter griller i huvudet på mig? Det mest intressanta i drömmen var dock att JAG var helt fantastiskt OPERFEKT. Icke perfekt det minsta! Inte alls anorektiskt mager och självupptagen. Jag var en VANLIG tjej. All min utseendefixering var som bortblåst! Det var helt underbart. Jag var en normalviktig, lagom ful (haha!) och enormt lycklig tjej..! Aaaaahhhhhh!

Hörni, detta kommer jag att leva på länge. Verkligheten ÄR ju inte sådan.. inte än.. men kanske en dag.


Kommentarer
Postat av: Ida

Åh vilken underbar dröm!!!! Den kanske betyder nåt? :) Att du kommer hamna där såsmåningom. Att du kommer känna dig lycklig och fin som du är! Först om man älskar sig själv kan man låta andra älska en på det sättet du beskriver i drömmen tror jag.



Förstår att du känner dig nere o tjock. Men det är du INTE. BRA att du åt frukosten! 1-0 till dig:) Blev du hemma ändå?



Kram

2011-06-18 @ 14:54:36 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: My

Sååå bra att du åt frukosten! Heja dig! Och jag tror inte det går att bli frisk från äs utan att känna sig tjock som en valross. Förhoppningsvis lägger sig känslan allt mer med tiden. Ett tips är att använda pösbyxor eller tights eller kjol...något som inte sitter åt för mycket. Det ger i alla fall mig hjälp....även om jag längtar efter att kunna ha på mig de där minimala jeansen i garderoben igen. Det är ta mig sjutton inte lätt att bli fri.....



Kram!

2011-06-18 @ 14:55:54 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus