Val?

Åh idag är jag såå trött. Och genast vill jag hantera det med maten såklart. Kände nu i bilen på väg till jobbet hur frukosten riktigt "jäste" i magen. Tänkte på frukostmackan jag förberett och ska äta med kollegorna sen till fikat, på min matlåda. Hur jag vill skita i allt och bara ringa mig sjuk och vara hemma och hetsa! Välja ätstörningsvägen. Inte äta ihop med de andra, inte möta de krav som ställs på mig i jobbet osv. Men är det inte i förlängningen den svåra vägen jag väljer då?



I början känns det enklast att hela tiden välja samma gamla destruktiva väg som man gjort de senaste åren. Men om jag tänker efter så vet jag ju vilket tråkigt resultat jag får då eller hur? Speciellt på lång sikt.. att strunta i lunchlådan med kollegorna kan ju på kort sikt göra att jag slipper visst obehag och ångestkänslor, men vad leder det till om jag ständigt gör det valet?

Jo, jag får endast ett icke funktionellt, magert, tråkigt och ÄNNU mer ångestfyllt liv!

Jag vill ha ett lustfyllt underbart liv! Jag vill orka åka motorcykel, älska med min sambo, kunna få barn, orka jobba! Ser jag på det så, ja då är valet inte längre så svårt. Finns det ett fritt val eller är vi offer för vår sjukdom?

Kommentarer
Postat av: Lisa

Du tänker så bra! Du vet vad du innerst inne borde göra :) Håller tummarna för dig idag!

2011-06-15 @ 11:48:06 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Mary

Du avslutade inlägget bra! Hejja på dom tankebanorna :)

Själv är jag i kamp med min chef, han är arg för att jag ska sjukskrivas... hur var det för dig? hur reagerade din chef? usch, jag känner mig fruktansvärd nu.... hoppas din dag blir bättre! kram

2011-06-15 @ 13:22:00 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com
Postat av: camilla

Dina tankar är verkligen bra och jag tror du vet vad som är rätt och inte :) den lätta vägen är inte alltid den rätta eller hur? man måste utmana för att komma vidare. Jag drog just i mig ett mycket större mellanmål än vanligt och de e lite jobbigt just nu men vad gör de imorn eller om ett år?

Nää du är helgrym<3<3

2011-06-15 @ 14:44:55 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus