Torsdag

Åhh vad jag blev varm i hjärtat nu när jag såg er förståelse kring det som hände mig 2008. Många sådana grejer har gjort att jag gång på gång trott att jag "nått botten" i min sjukdom och att jag därmed skulle få kraft att vända förloppet. Men det är eg först nu som jag accepterat min sjukdom och att jag vill bli frisk. Ångesten är lite lättare att hantera då också, när man vet vad det handlar om, till skillnad mot när man famlar runt i ett mörker och inte vet varken ut eller in kring det som "drabbar" en.



Idag är jag på jobbet, sen blir det terapi (gruppkurs) som vanligt på torsdagar. Vi börjar varje gruppterapi med Mindfullness och idag har jag önskat att vi ska lyssna på Coldplays låt "Fix you" för den tycker jag mycket om..:) Och den tycker jag handlar mycket om att allt kommer att bli bra, även hur ledsen och bedrövad man kan känna sig. Har ni nån sån favoritlåt?

Kommentarer
Postat av: Pranpriya

Shit!! Haha gissa vem som har drogat låten hela dagen ? Jo jag. Ja den låten är helt underbar, helt klart en av mina favoritlåtar.

When you were young med The Killers är också grym :)

2011-06-16 @ 17:50:05 / URL: http://www.pranpriya.devote.se
Postat av: Elisabet

Helt klart en av mina favoritlåtar också, finns på den spellista jag typ alltid lyssnar på när jag är ute och går.

2011-06-16 @ 20:02:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus