Styrfart?

Är så rädd att jag tappar styrfarten helt nu... Känner mig så förbannat trött. Sömnbrist, men också trött på att kämpa varje dag och minut, trött på alla äs-tankar...

Som nu, nu skäller monstret ut mig för att jag åt kvällsmål lite senare (och mer) än vanligt igår. Genast är jag en värdelös människa. Kompensation är ett måste! Men kampen är tagen som vanligt. Frukost it is, no doubt about it.

Men det är den här STÄNDIGA KAMPEN som tröttar mig. Tänk om maten direkt gjorde en pigg och glad, att man fick positiva känslor av den osv. Istället får man kämpa med en "medicin" som ger ångest, viktuppgång osv (och tycka det är KANOOOON dessutom!). Inte konstigt att det slår slint i huvudet ibland..

Snälla låt mig vila EN dag i alla fall.. vill inte till jobbet, vill inte tvingas ta matkampen flera gånger idag också, vill bara sova, hetsa, spy och svälta bort mitt liv känns det som just nu.


Kommentarer
Postat av: My

Jag önskar också du kunde få åtminstone 1 dags vila. Det är så jäkla jobbigt att hela tiden ha äs-tankarna med sig. Hela tiden. Men du är en kämpe. Jag tror på dig, fortsätt vara enveten och gå emot så måste "han" helt enkelt ge med sig ett tag. Du behöver verkligen en stunds vila vännen.



Kram!

2011-06-09 @ 07:41:21 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: camilla

Att bli fri från äs är verkligen ingen dans på rosor och visst önskar man att man kunde få vila ibland, men om man tänker efter r det du eller äs som vill vila?äs känner att den tappar kontrollen och ju mer du går emot den och den känner sig besegrad desto svagare kommer den bli och du starkare och då kommer allt kännas lättare för dig. så håll ut min vän :)



De känns underbart att börja jobba igen :D jag ska börjar heltid nu, de e ju somamrjobb så börjar på onsdag och då blir de mån-fre efter det :D känner mig så redo man kan bli :Defter att ha gått hemma nu i ett halår ska de verkligen bli skoj:D vad aretar du med förresten?:)



Å vad gäller vikt så är det ju äs som tycker de räcker med så få kg upp men du vet att du behöver öka mer, det fixar du:D jag tror på dig :)



Kram

2011-06-09 @ 09:08:48 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Mary

Åh det där kunde ha varit mina tankar! varför måste det hela tiden vara en kamp? det gör en så himla trött. Jag vill också ofta bara ge efter för äs och falla ner i det dåliga, det är så mycket lättare. Men det finns inga alternativ egentligen. Mer än att fortsätta kämpa och försöka vara snäll mot sig själv. Du kan!



Hoppas du hittar något kul på min blogg, skriver för att inspirera mitt friska jag och förhoppningsvis någon annans också.



Hoppas du får en fin dag! Kram

2011-06-09 @ 10:39:16 / URL: http://amatorfilosofen.wordpress.com
Postat av: Bullen

Älskade vän, du måste fortsätta kampen! Jag önskar att jag kunde säga att det är okej med en dags vila - men det är inte okej faktiskt. Man måste gå emot ätstörningens röst, det finns inget alternativ liksom. Och det är ett helvete, framförallt de första veckorna! Men jag tror på dig, jag tror att du fixar detta!



Var snäll mot dig själv!



- Skriv ner peppande ord på små lappar och läs dem när du behöver pepp! Jag har en hel hög med sådana lappar, och för mig funkar det ganska bra.



- Skriv en lista på saker som du tycker om att göra och som du kan göra för att hantera ångesten direkt efter att du ätit. Pussla, diska, läsa, titta på film, virka, pyssla ett kort, måla sortera böckerna i färg i bokhyllan...



Du är så himla värd ett friskt liv! Och jag lovar att det blir bättre, så stå ut mitt i helvetet! Våga stå kvar i ångesten, stå kvar och låt ångesten försvinna långsamt. Fly inte! Det kommer bli bättre! Det är astufft, men du måste igenom det! Du bara måste det!



Känner mig som världens tjatigaste och jobbigaste människa, men jag vill dig väl - jag lovar.



Jag hejar på dig!

Kram!

2011-06-09 @ 11:29:39 / URL: http://vaniljbullen.webblogg.se/
Postat av: ellinor

Matmonstret kan ju tycka att ja om jag äter en macka mer än igår så är jag misslyckad och kommer gå upp i vikt. Men tänkt helt friska människor äter inte exakt samma kalorimängd varje dag. En kväll kanske man äter två mackor en annan kväll tre mackor. Men inte går någon upp drastiskt i vikt för det. Var ett bra tag sedan jag hetsåt nu. Men var en kväll som jag tänkte nä nu vill jag bara vräka i mig mat tills jag somnar i matkoma. Men tänkte till, vad löser det för problem? Inga alls. Men när man haft ätstörningar länge blir det något som saknas om man inte hetsätit på länge. Man har gjort det så länge. Dövat allt med mat eller inte mat. Vad ska man döva med om man inte dövar med mat? Tänker när jag har värsta panikattackerna, vad ska jag döva med, när jag har ont i huvudet, vad ska jag döva med? Kan känna att jag kan sakna hetsen och svälten. Låter konstigt. Men du förstår nog. I kväll ska jag ut och äta. Förut hade det varit en fruktansvärd kamp i mitt huvud om denna måltid. Vad ska jag äta, hur stora är portionerna mm mm. Ja du vet. Men nu känner jag inte att jag faktiskt tänker på det. Men tänker desto mer på om jag kommer få världens panikattack. En annan sak förut hade jag försökt att äta så lite som möjligt för jag visste att jag skulle ut och äta i kväll. Nu tänker jag lite tvärtom att fylla på förrådet lite extra under dagen för att orka med kvällen. Så mattankar kan ändras!!! KRAM

2011-06-09 @ 14:32:41 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus