Snabb uppdatering

Hej girls! Är på jobbet just nu, har precis ätit lunch I PERSONALMATSALEN (såklart)!! Känns jättebra. Har fullföljt alla mål så långt.

Igår eftermiddag åt jag eftermiddagsmellanmål som spårade ur fullständigt. Fick i mig en hel kanellängd och 6 polarmackor med 2 cm smörlager på. Haha! Nä usch vad hemskt det var, nästan vid middagstid på kvällen innan sambon skulle komma hem. Jag spydde en del. Men vet ni? Jag gick vidare sen ändå! Jag åt middag med sambon endast 2 tim senare. inte lätt, men jag har nu lovat mig själv (och sambon) att kämpa hårdare än nånsin förr och försöka göra allt för att välja mig och honom före ätstörningen.



I eftermiddag har jag terapi, sen hem till hunden. Sambon kommer hem vid 19 ikväll. Hoppas inte äs tar makten över mig igen. Pallar inte det, han kan dra åt fanders!

Kommentarer
Postat av: Anni

Vad BRA du är! Heja dig!

Kram

2011-06-14 @ 13:09:23
Postat av: camilla

Du är superduktig, tycker du är helgrym som fixade middagen, precis så de ska vara!

Hoppas allt går bra idag:D



Kram

2011-06-14 @ 14:15:29 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: ellinor

Var så längesedan jag jobbade. Men minns när jag var brevbärare och jag började äta lunch i matsalen. Hoppade mest över lunchen då, eller åt något snabbt när ingen såg. Men att sätta sig och äta med de andra var ett stort steg. Minns nu första gången jag gjorde det. Så bra kämpat, även om du hetsåt. Du åt middag sen ändå, och alla vet hur svårt det är. kram

2011-06-14 @ 16:53:48 / URL: http://ellinorss.blogg.se/
Postat av: Lisa

Det är lätt att det blir så i början tror jag, när kroppen inte är van att få "så goda saker". Men efterhand och ju mer du vänjer den tror jag att det kommer gå bättre och bättre och inte få såna extrema sug! Du är jätteduktig , kämpar på sååå bra! :) Det som är så skönt o kul att höra är också att du är så positiv trots att du fått bakslag ibland. Du är grym!

2011-06-14 @ 20:43:09 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Twiggy♥

hejja dej!

2011-06-15 @ 14:48:02 / URL: http://twiggyrosablingbling.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus