Såndär halvjobbig kväll



Nää vet ni vad, känner mig så himla trött och uppgiven just nu :( Framförallt är det terapin och jobbet som känns jobbigt. Grubblar mycket. Jag ringde t o m min terapeut innan för att få lite stöd och bolla tankar. Det är nämligen så att nu har jag gjort otroligt mycket saker i riktning mot att bli frisk, vilket tagit på mina krafter. det är planering, matlagning, matlådor som ska göras. Samtidigt som äs får mig att må dåligt för att jag gör det. Det är med andra ord en kamp varenda sekund, varenda morgon när jag ska upp ur sängen, varenda måltid.



Har ätit mina mål idag, dock lite klen middag ikväll känner jag. Men i vilket fall.. jag har hetsat en omgång idag också. Visst, inte lika mycket och lika länge som jag gjorde innan (lätt 5 timmar varje dag kunde jag hålla på.. minst!). Samtidigt, som jag skrev i morse, jag försöker att inte göra en så "big deal" av det utan gå vidare. Vilket känns skönt. Men det jobbiga är tankarna som säger att jag vill fortsätta hetsa och spy. Vill bara bli av med dem! Men jag antar att det är den resan som nu är påbörjad. Även om det lär ta tid.

Men tröttheten är jobbig nu... känner inte för terapin heller..! Fyller inte i mina dagbokskort som jag ska, vilket jag berättade för terapeuten innan. Hon sa att jag skulle börja om med dem idag, ta nya tag. Varför orkar jag inte bara göra det? Ligger i soffan nu, tänker inte röra mig en millimeter mer ikväll (förrän jag ska gå upp och lägga mig för natten). Antar att jag faktiskt FÅR och BEHÖVER vila lite.



Ha en fin kväll tjejer, förhoppningsvis vaknar jag pigg och utvilad imorgon...


Kommentarer
Postat av: camilla

Tack vad glad du gör mig ska du veta och jag kan ju säga det att du har påbörjat din resa och kommit en bra bit på vägen, du gör ett toppenjobb. och jag är övertygad om att motivationen kommer komma helt för dig med om du bara håller ut:)

Visst känns det jobbigt ibland att öka i vikt, eller för det mesta känns de helt okey..jag kom liksom till en punkt då jag kände att jag inte orkade med att stå o stampa på samma vikt för de gick så väldigt segt för mig ibörjan. men visst ibland har man joiga känslor och dåliga dagar så man känner för o ge upp men jag har tur för de dagarna kommer väldigt sällan:) men för att peppa mig tänker jag på allt de roliga jag gjorde innan äs, hur jag fick gå i skolan, träna och hur jag trivdes med allt egentligen :D saknar det så :D sen vill jag verkligen komma tillbaka till träning osv :D

Hur länge har du haft problem med mat osv? har du mkt att gå upp i vikt? vart får du hjälp någonstans?



Jag trivs bra med min behandlare men jag känner också att om jag inte hade velat till 100% så hade det nog inte gått för jag tycker att jag gör det mesta jobbet själv:P haha :)



Hoppas du får en bra kväll

Kramar

2011-06-08 @ 21:10:33 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus