Hur var gårdagskvällen?

Kvällen igår blev jätte, jättetrevlig! Kändes inte alls jobbigt att äta tillsammans med mina föräldrar och DET var verkligen en befrielse kan jag tala om för er..! Sedan flera år tillbaka har jag utvecklat en fobi för att äta tillsammans med folk och här har värsta scenariot varit att äta med mina föräldrar.. detta eftersom jag blivit utskälld många ggr pga min sjukdom att jag inte ätit tillräckligt osv.

Men NU var det inga problem. Jag har släppt den kontrollen och jag tänker att jag äter för MIG inte för någon annan. Så igår mina vänner så tog jag både köpe-potatissallad (big no no sedan massa med år) och vitlöksbröd..!



Halllåååå ellerrrr..! Känner mig sjukt stolt över mig själv. Plus givetvis grillat kött och melonsallad till. Sedan blev det kaffe och kolakaka med grädde. Det däremot var väldigt jobbigt. Sötsaker som sagt, litet problem just nu. Men kommer inte vara så länge. ska fortsätta ta det och utveckla så att jag faktiskt kan äta det som normala personer. Dvs vanlig, "normal" mängd! Men som du sa Anni så kan jag ju faktiskt tänka på det som näringsdrycker, och ta det för att jag behöver gå upp i vikt. Samtidigt som jag ska vara medveten om att jag kan fortsätta äta det även när jag uppnått min kropps normalvikt. Känns sjukt att prata om att gå upp i vikt och sånt, men jag jobbar på acceptansen av detta.


Tror faktiskt att det blir lättare att acceptera efter hand som jag mår bättre av mina nya, kroppsvänliga vanor. HOPPAS i alla fall att det är så!?

Yeeeeey! Bra kväll igår alltså. Och idag är det dags för nya mål. Startar med frukost tillsammans med sambon nu. Så får vi se vad dagen har att bjuda på.

Kommentarer
Postat av: Lisa

Åhh! Så underbar läsning! you go girl! :)

2011-06-05 @ 10:45:11 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: lena

va glad jag blir att läsa om dina framsteg.. sträck på dig tjejen du är på rätt väg...=) fy f-n va bra gjort... kram

2011-06-05 @ 13:56:20 / URL: http://tyrasmamma.bloggagratis.se
Postat av: Ida Jansson

Så kul att läsa att det går bra för dig:-) Du känns som en helt ny människa!!! Jättebra jobbat att äta med dina föräldrar, jag vet hur jobbigt det kan vara...

Har du mycket att gå upp vikt om jag får fråga? Att äta sött emellanåt är ingen fara. Man blir inte tjock av det. Tänk alla normalviktiga som fikar var o varannan dag, inte är dom tjocka eller hur? Så ät på med gott samvete :-)

Hoppas min dator fungerar snart... är så rädd att alla mina flera tusen bilder försvunnit :-(

Stor kram

2011-06-05 @ 18:04:18 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: Vickie

Har läst din blogg vid flertal tillfällen och blev så glad över att se att du gör såna framsteg. Bra jobbat!! Har själv ÄS, har haft det i 20 år och det går i perioder ännu. Äter för det mesta som jag ska, är normalviktig. Men det är känslorna som jag inte blir kvitt, ångesten av att äta fel, när man känner sig tjock osv. Men är så skönt att läsa bloggar som din då, man får ny kraft att stå emot och kämpa. Så tack!!!

Kommer fortsätta att följa dig nu! Lycka till!!

Kraaaam

2011-06-05 @ 20:09:00
Postat av: camilla

ÅÅ det är verkligen underbart att läsa om dina framsteg. Sånna framsteg du gjort på så kort tid. Hoppas dagen idag har vart riktigt bra den med?

Kram på dig

2011-06-05 @ 20:59:31 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: My

Jäklar, vad du är på nu. Sådana stora framsteg du gör, vilket är helt sjukt bra. Starkt jobbat tjejen!



Kramar!

2011-06-05 @ 21:01:49 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus