Frånvaro

Hej tjejer, hur mår ni? Har ni haft en fin midsommar? Jag är mentalt lite avtrubbad just nu känner jag. Den här friskprocessen tär verkligen på en! Händer så mycket hela tiden och önskar jag hade kraft nog att berätta om allt här. Men får fortsätta min följetong framåt när skrivkrampen jag har nu har släppt!

Jag/vi firade först midsommarafton med mina föräldrar på en camping i Halmstad där det blev klassisk sillunch. Vi hade jättetrevligt och sedan åkte vi vidare till vänner där vi umgicks i en stuga utanför Falkenberg. Det var också kanon! Matmässigt klarade jag mig igenom alla mål och åt av ALLT, kan knappt fatta det! Har alltid alla andra år med dem utelämnat kolhydrater osv. Fasiken vad bra!! Vi åt regelbundet, skrattade och skojade och lekte med alla barnen som var med såklart.

I övrigt mår jag ok... har haft en ångestattack idag som tyvärr gick ut en del över min pojkvän och därav har jag grymt dåligt samvete just nu (inte bra, så jag försöker släppa det för det hjälper mig inte). Han är dessutom sjuk och har ingen aptit och fy vad det är jobbigt att äta mer och oftare än honom...hatar det!

Men sånt är livet. Jag MÅSTE fortsätta oavsett om han klarar äta med mig eller inte...

Kommentarer
Postat av: camilla

ååå vad härligt att höra att midsommar gick så bra :D min midsommar var väldigt bra den med, träffade några vänner en stund o hade de kanon :)



visst är de jobbigt att behöva äta mer än andra, de tycker jag med men samtidigt vet man ju vad som behövs eller hur? inte behöver du minfre för att han e sjuk eller hur? så de e bara att fortsätta som du brukar:D



Ta hand om dig och ha ne bra dag:D

Kram

2011-06-26 @ 08:43:42 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Lisa

Ska skriva ett inlägg nu strax tänkte jag så då kan du läsa. Men skulle säga att jag haft det väldigt bra! Även midsommar :) Hoppas du mår bra! Ska läsa igenom dina inlägg senare som jag missat.

Kram!

2011-06-26 @ 14:41:11 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: sofie

Hej! Jag tycker det är grymt starkt av dig att fortsätta kämpa trots att det är svårt! Men det är väll tyvärr så, det är en jävla kamp det här! Bakslag, ångest och bulimin vill inte släppa taget om dig utan gör allt för att dra ner dig igen.. Men fortsätt kämpa! Du kan det här!



Min midsommar var rätt skit. Gjorde slut med pojkvännen. Orkar inte mer. Kan inte ha ett förhållande som jag mår idag... Trist men känns rätt och ändå lättad!



Kämpa på. Jag fortsätter följa din kamp :)

kram på dig

2011-06-26 @ 20:28:29 / URL: http://zebrans.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus