Be om hjälp

En av de saker jag lovade mig själv och mina nära och kära var att be om hjälp om jag behöver det i min friskprocess och idag är en sådan dag. Mår inte så bra, är hemma från jobbet (sov knappt inatt, vaknade av mina egna skrik). Därför ska jag be min kille att få komma och äta lunch hos honom idag. Matstöd!



Känns jättebra!

Hur mår ni annars inför midsommar och så..? Jag längtar sjukt mycket faktiskt! Är inte alls rädd för maten, ser snarast fram emot det; regelbundna måltider i goda vänners sällskap och att "bara vara". Fan vad underbart det ska bli! För vad finns det att vara rädd för egentligen hörni? Livet är så kort, jag går inte upp i vikt av normala måltider (precis som de övriga äter) och sannerligen inte av att ha en riktigt rolig dag!



Även att jag inte tagit mig till jobbet idag så blir det som sagt lunchdejt och sedan till sjukhuset för gruppterapi, DBT. det kan jag behöva idag! Vad ska ni hitta på? Oavsett så vill jag önska er en jättefin dag. Kram till er!

Kommentarer
Postat av: Anni

Vilken bra plan, man skall ta emot all hjälp man kan få.

Önskar dig en bra dag och en riktigt trevlig midsommar.

KRAM

2011-06-23 @ 09:42:40 / URL: http://anniahven.blogg.se/
Postat av: s

Jävligt bra med att be om stöd till lunchen idag! Kämpa på! Du är inspiration!

Midsommar.... jag är LIVRÄDD!! Redan börjat förbereda med vad för mat jag ska ta med till vänner och "leka normal" med. Skärt upp och vägt 100g kycklingfilé. Vägt och lagt upp 95g jordgubbar, 25g pysalis och 50g hallon i en burk (efterrätt). På fredag väger jag och ordnar en grönsallad till. Allt ska räknas. Allt måste has koll på om det ska intas på normalt vis... herregud -.-

2011-06-23 @ 10:58:32 / URL: http://zebrans.blogspot.com
Postat av: My

Sv: Jodå, jag hade en formsvacka igår visst... :(, men nu har jag hittat tillbaka till det tuffande tåget igen.



Midsommar kommer bli lugnt för mig, träffar sambons familj och jag har en planering inför dagen vad det gäller maten. Det känns riktigt bra faktiskt..l.. Och vad bra förresten att du verkligen ber om hjälp nu när du behöver det. Det är precis de valen som kommer ta dig tillbaka till ett "normalt" liv lite fortare. Du är bra, bra, bra!!!



Glad midsommar på dig med vännen. Kram!

2011-06-23 @ 15:30:59 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Ida

JÄTTEBRA ATT DU BER OM HJÄLP NÄR DU KÄNNER ATT DU BEHÖVER DET!!!!



Jag vet inte hur midsaommar blir än... KAnske ensam hemma, kanske till mormor med mamma eller till syster o hennes kille o hans fam. Får se. Känns dock jobbigt att äta med främlingar o sent på kvällen...

2011-06-23 @ 15:56:07 / URL: http://fightforlife.bloggsida.se
Postat av: camilla

Du är verkligen superbra som er om hjälp när du känner att det behövs:D hur har dagen varit? vad ska du hitta på på midsommar?:D



ha en fin kväll, kramis

2011-06-23 @ 18:13:15 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Bundle

Bra där med matstödet. Själv har jag haft en dålig kväll ikväll. Men midsommar är jag inte heller rädd för, då är jag inte ensam och det brukar oftast hjälpa. Maten är ju god också.



Glad midsommar och en massa kramar!

2011-06-23 @ 21:56:03 / URL: http://enmammaskampmotbulimi.blogspot.com/
Postat av: Lisa

Åh vad kul att höra så mycket positivitet!! :D

2011-06-26 @ 19:41:03 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus