Lite bättre

Alltså jag saknar ord för ert stöd..<3 Fatta att jag loggade in här idag, fortfarande med ångesten krypande innanför skinnet, frukosten fullständigt intagen och tankarna malande i huvudet. Och så får jag såna peppande ord som gör att jag blir alldeles varm inombords..! Ni är fantastiska, TACK<3 Nu kanske jag inte kommer att gå runt som ett (jävligt mulet) åskmoln idag, som blixtrar till lite här och var (ofta över sambons stackars huvud haha! :)).



Nåväl, idag mår jag något bättre med andra ord. Jag KOMMER att klara av jobbet imorgon och mina läkar- och terapitider i veckan. A woman´s got to do what a woman´s got to do. Jag lovar att försöka att leva en timme i taget, förväntansoron får inte överta mig så fullständigt!

Så mycket som jag grät igår.. men det BEHÖVDE komma ut! Har fasen inte lipat på år och dar (bara i massor inombords). Jag tog hjälp av sambon, som fick ställa upp som terapeut och jag berättade alla mina innersta rädslor och tankar för honom. Det är dem som jag annars alltid trycker undan med hets. De ploppade upp och ville komma ut till någon som lyssnade, så jag ropade "Gubben! Jag måste prata med dig!" Och han "OK!!" och kom rusande in på toaletten där jag satt och bölade som en treåring som vill ha uppmärksamhet.



För det jag gjorde igår, som fick fram alla dessa känslor, var att jag liksom SKÖT UPP hetsen under hela dagen. Så till slut fullkomligt exploderade jag i ångest. Och det var då tårarna och alla undantryckta ord trängde fram. Efter sessionen med pojkvänsterapeuten åt jag mitt em-mellanmål, och sen åkte jag till mina föräldrars hus och hetsade glass i mängder.



Halllå liksom?! vad hände där?! Aaahhhrrrggg...!! det är ju så typiskt en matmissbrukare som jag.. blir så trött på skiten! 

Men jaja, i alla fall: Jag spydde extremt, och ångestframkallande dåligt efteråt. Inte för att det spelar någon roll egentligen.. eller hur? Gjort är gjort och jag får stå mitt kast helt enkelt. Åkte hem, åt kvällsmat med sambon och gick och la mig tidigt.

Summa summarum, både bra och dåligt igår alltså. Är otroligt stolt över att jag inte tog till hetsen INNAN känslorna fått komma fram, samt att jag åt mina måltider däremellan. Jag samlar mer och mer ledtrådar till att hitta mig själv igen och känner att jag tar mer och mer mark från ätstörningen.

Kram<3

Kommentarer
Postat av: My

Kram tillbaks. Du är bäst :)

2011-07-31 @ 09:59:57 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Lisa

Jag tycker du jobbade jättebra! Det är BRA att visa känslor, det är det man ska göra istället för att förträngda dem.. o du, du hetsade en gång igår då.. i förrgår eller häromdagen var det väl två? förbättring, förbättring! :)

KRAM!

2011-07-31 @ 11:34:11 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: november - den annorlunda saken

svar: åh, vad bra att du gillade kommentaren. ^^ och naedå, du behöver inte tacka för något! x)



det är jobbigt i början ... alltså nu men när du har "vant dig" (alltså fått kontrollen över maten igen) så kommer du att må bra. så ge inte upp även om det känns jobbigt ... glöm aldrig det! <3

2011-07-31 @ 12:15:38 / URL: http://blatteunge.devote.se
Postat av: Mimmi

Sv: Tack, jag har väl mått bättre. Inte ens orkat logga in på datorn överhuvudtaget. :/



Åh, du ska vara så stolt! Orkar aldrig ta tag i någonting, som känslor och måste-göras-saker. Äter mig genom livet och ungdomen. Yey, thumbs up. Gäsp.



KRAM!

2011-08-01 @ 00:20:47 / URL: http://ljusochsilver.blogg.se/
Postat av: My

Sv: Dalarna. Hoppas inte myggen äter upp mig, haha...



Godmorgon förresten :)

2011-08-01 @ 06:15:44 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: camilla

Du är så bra tycker jag, man märker så att du kämpar och det kommer i slutänden ge resultat det gäller bara att fortsätta och fortsätta men kämpandet så kommer det<3



Lycka till på jobbet idag, det kommer gå fint<3

Kraam

2011-08-01 @ 06:30:52 / URL: http://resanupp.devote.se
Postat av: Mary

Helt rätt inställning, det är genom hets-sessionerna som vi matmissbrukare kan lära oss mer och mer för att vinna kampen.



Sänder ett lycka till för jobbet idag, du ska se att det fixar sig!

2011-08-01 @ 10:04:55 / URL: http://bonvivantgoesfree.wordpress.com
Postat av: Myza

Klokt där av dig att inte tänka helt svartvitt; att du kunde hitta nåt positivt också, inte bara fokusera på vad som gick fel. Lätt hänt annars att man gör så; man ser BARA det man gjort fel, inte det man gjort rätt... av nån puckad anledning... :)

2011-08-24 @ 15:43:34 / URL: http://bulimianervosan.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus