Lärdom

Ännu en lärdom drog jag efter gårdagens hets; gå alltid vidare till nästa måltid på matschemat. NO MATTER WHAT! Men hur svårt är det inte??? Så jag gjorde misstaget att äta på tok för lite när jag kom hem efter min hetsepisod igår, innan bion. Smart? Njaeeee... för sen var det direkt iväg för 2 timmars bio... vad tror ni resultatet blev? Japp, en VÄLDIGT hungrig Jenny! Kroppens förbränning och ämnesomsättning är ju igång på allvar nu eftersom jag äter regelbundet och mer än innan och nu säger min kropp ifrån när den inte får tillräckligt med bränsle för att hålla igång sina (mina) funktioner! Är det samma för er..?


Jag ÄLSKAR frökusar! Två såna med kallrökt lax och
massa keso fick det bli igårkväll.

Så jag tog ett bra tilltaget kvällsmål/middag när vi kom hem vid 21:30-tiden. Men hade jag ätit mer ordentligt INNAN bion så hade jag sluppit den ångest som vrålhungern medförde! Nu noterar jag detta i hjärnkontoret, för att kunna ha nytta av det om jag hamnar i en liknande situation framåt.

Jag gillade Harry Potter-filmen, har ni sett den? Den var betydligt bättre än den förra, som var aningen mörk tyckte jag (och sambon också för den delen). Och jag, som brukar ha panik för att sitta i över 2 timmar i en biosalong, upplevde att tiden fullkomligt FLÖG förbi! Ett par bredvid mig och killen hade med sig varsin B&J och smaskade på under bion, första gången jag sett några som äter glass på bio:)

Ha en fin dag alla där ute!

Kommentarer
Postat av: Martina

Det är smma här. Det är så lätt att strunta i att fortsätta äta även fast jag också vet att det är det bästa. På så sätt stoppar med fortsatt hets. Fast nu när jag vet det så har jag lyckats några gånger och faktum är att jag blir väldigt hungrig och mer sugen bara en stund efter hets. Det tar emot väldigt mycket, men det lönar sig i slutändan :) Bra lärdom du fick också!

Kram Martina

2011-07-18 @ 13:32:07 / URL: http://fousonette.blogg.se/
Postat av: camilla

Jag ska nog se harry potter på torsdag om planerna håller :D läängtar:)



Tycker de va grymt bra av dig igårkväll att äta, du kommer sååå fixa detta<3<3

Kram på dig

2011-07-18 @ 21:13:54 / URL: http://resanupp.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus