Kycklingtortillas och funderingar

Helt ok dag idag hörni. Sista arbetsdagen innan semestern. Jag tog mig till jobbet efter frukost, klarade mellanmålet där, men sedan blev det tyvärr hets på vägen hem. Efter det var det bara att hoppa på tåget igen..! suck.. så jag fortsatte hem för lunch med sambon. Och nu ikväll har vi inmundigat goda kycklingtortillas.



Det var supergott. Jag längtar trots en fin kväll efter hets. sambon äter glass till efterrätt nu, men jag pallar inte med det. Varför? för jag hetsar så mycket glass hela tiden.. minst 1,5 liter varje gång.. så det är för laddat helt enkelt för mig just nu..:( men ska ta mitt kvällsmål sedan. Jag måste ha all energi jag kan få nu för att klara semestern och inte deppa ner mig totalt. Kunna tänka klart och vara en glad och lättsam sambo!



Idag hade jag telefonmöte med doktor från psykiatriska mottagningen där jag går. Ny läkare IGEN. Kass att man inte kan få samma egentligen... men iaf: Jag ska öka på fluoxetinet fr 20 mg till 40 mg per dag. Han trodde inte att det skulle innebära några biverkningar. Vi får väl se.. ska ta atarax till kvällen vilket jag redan gjort några kvällar för att förlänga sömnen någon timme. Jag kommer dessutom återgå till halvtidsjobb (fast egentligen blir det ju halvtidssemester eftersom min semester börjar nu och håller på 4 veckor framåt). Sedan första arbetsveckan bokade vi möte så då blir det vårdplanering. Ser INTE fram emot det. Varför kämpar ätstörningen emot så in i h-e hela tiden? Vad är det monstret ger mig/skyddar mig ifrån?



Jag sa till min terapeut i tisdags att det inte är lönt för mig att "kedja" mina hetsätningar för de beror ju alla på en enda sak: Att jag inte äter tillräckligt, med mening för att jag VILL hetsäta.. hmm låter lite galet så här i efterhand! Och det sa hon också. Hon sa att hon definitivt tror att hetsätningen tar jag till pga andra orsaker också (för givetvis är hunger en faktor till suget, men det är inte hela svaret/lösningen på varför jag hetsäter).



Jag försöker nu, när jag känner att en hets är på gång, att utröna och precisera mina tankar... vad är det jag tänker och känner? Jag har kommit fram till en del saker:
 - att jag måste "passa på"
 - att jag "när som helst kan bryta mönstret" (det är med andra ord "inte så farligt" att jag hetsäter just nu, jag har ju kontroll EGENTLIGEN! Jag är inte beroende av hetsen EGENTLIGEN eller behöver det på något sätt, men eftersom jag KAN så varför inte?)
 - samt att jag flyr undan krav och måsten i vardagen, jag behöver "bara'" hetsäta och spy istället för att jobba, vara social, roa mig osv
 - Rastlöshet, tomhet

Åh vad jag är trött ikväll, jag önskar er en skön afton! Kram!

Kommentarer
Postat av: Anni

Jag hoppas att du får en riktigt bra semester nu och att medicinhöjningen fungerar bra.

kram

2011-07-01 @ 21:39:15 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus