Utrensning

Hela förmiddagen spenderade jag med att röja i min garderob. Detta resulterade i 5(!) flyttlådor med kläder som jag nu inte riktigt vet vad jag ska göra med. Det lutar åt att jag skänker bort det. En hel del av plaggen hade prislapp kvar. Haha.. usch ja. Det är en typ av ångesthantering att shoppa. Men nu har lusten till viss del avtagit. Känns inte roligt när inte vikten är stabil. Så jag ska lämna tillbaka ett par byxor och en top jag köpte på H&M igår. I övrigt har jag börjat klistra in urklipp i en pärm. Tycker det är så roligt att ha. Min bror blev ju pappa 22 dec och den annonsen har jag klippt ut bl a. Sen är det ju en del jag känner som gift sig och andra som fått barn.

Jag köpte två pocketböcker tidigare i veckan. Jag har alltid älskat att läsa, men just nu är det svårt. Men jag har köpt dem ändå, för det är där jag vill vara och det är det jag önskar klara av. det får bli något att se fram emot. Kanske börjar på den ena redan ikväll.. :)


Kommentarer
Postat av: Linda

Jag älskar ocskå att läsa och har alltid gjort men nuförtiden är det så svårt, så svårt att hålla koncentrationen.

kram

2011-01-06 @ 09:57:43 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Anni

Jag dämpar också ångest genom att shoppa, vilket resulterat i en överfull garderob. Jag borde också rensa, men det ger mig så dåligt samvete över alla pengar jag slängt ut. Allt som är för litet skall i alla fall bort!

Hoppas att du får ro att läsa, det är så skönt att koppla av med.

2011-01-06 @ 12:01:47 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus