Sluddrar

Sedan helgen har jag haft svårt att prata och uttrycka mig. Jag försöker prata som vanligt men sluddrar på vartannat ord. Jag har gruppträffar på jobbet minst en gång i veckan. Det brukar aldrig vara nåt problem. Men shit, idag blev det rent jobbigt för mig. Märktes ingen reaktion på de som var där. Men minsta kommentar från någon, eller anmärkning på något jag sa, så hade jag brutit samman. Och när jag var på väg in i vår lägenhet fumlade jag med nycklarna. Jag tappar saker, samt balansen. Ringde till I i ren och skär oro. Hon kunde ju bara spekulera, kan bero på att jag grubblar extra mycket nu, det går så mycket energi till detta att kroppen inte orkar något annat. Följden blir att tal och rörelser hamnar efter. Jag vet inte, men det är väldigt obehagligt. Imorgon är det terapi. Usch..:(


Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas verkligen att du går på terapin imorn. Tänker på dig

kram

2011-01-24 @ 22:41:10 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: Kristin

Det där lät som mig när jag var underviktig och svalt och dessutom hade konstant hög ångest :/ Man kan också bli så av vissa mediciner. Ibland blir jag så torr i munnen av mina att orden inte kommer fram och jag låter helt sluddrig. Ibland blir jag klumpig och får svårt med balansen.

Men det var värst när jag var underviktig som sagt, var hela tiden rädd att jag skulle ramla när jag var ute och gick, mycket obehagligt.

2011-01-26 @ 16:48:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus