Onsdagstankar

Trots att regelbundenheten i ätandet känns hyfsat trygg just nu (som jag skrev igår) så känner jag det verkligen som att jag spelar ett spel för gallerierna. För en sak är jag säker på: jag har inte fortsatt i terapin om jag varit singel. Definitivt inte. Imorgon är det grupperapi och jag är 50/50 på att gå eller inte. Även att jag gillar gruppen bättre än den enskilda terapin. Jag vill inte gå i terapi längre. Jag vill inte det. Att jag tog beslutet för någon vecka sen att fortsätta berodde enbart på påtryckningar från omgivningen. Funderar på att hoppa av. Kanske börja någon annan gång. När jag är mer mogen och redo (trots att jag förmodligen får vänta förgäves på det..).


Kommentarer
Postat av: Linda

Hoppas verkligen inte att du hoppar av, du är värd att må bättre och jag tror du är redo och mogen. Du är så stark som berättat för din sambo och din omgivning de stärker dig och hjälper dig. Tror att även om du varit singel så hade du fortsatt för du hade haft andra människor omkring dig som puschat och stöttat dig.

Kram

2011-01-19 @ 21:53:37 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

Gör inget förhastat vad det gäller terapin.....det är kanske lätt att man tänker så när det känns djävulskt jobbigt att gå igenom det och kanske ibland att man står och stampar på ett och samma ställe. Men om du hoppar av....det är ok, men du måste i så fall vara helt säker så det inte blir ett impulsbeslut? Lovar du det?



Kram!

2011-01-19 @ 22:10:34 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus