Dåligt samvete

Ok, så här är det, jag hoppar över gruppterapin idag. As I write this infact. Och... jag har enormt dåligt samvete. Ringde och lämnade återbud, sa att jag var sjuk. Mot vem har jag dåligt samvete? Mot alla (terapeuten, deltagarna, min sambo) för att jag ljugit, men mest har jag dåligt samvete gentemot min sambo. Han gör så mycket för mig och vad gör jag? Skiter i terapin. Jaja, jag får ta detta som en lärdom. Går jag i terapi så går jag i terapi och då måste jag också sköta mina mötestider. Annars får jag hoppa av. Funkar ju inte att "fega ur" så här.

Har överätit lite, det var planerat, ingen överraskning. För övrigt fick jag hem en beställning från Gina tricot idag, ett par byxor. Tyckte de var jättefina, och är supernöjd!


Kommentarer
Postat av: ellinor

Känner så väl igen det dåliga samvetet när man avbokat något man ska gå på. Och har också tänkt samma. Mot vem har man dåligt samvete. Är ju faktiskt en själv som missar något man behöver. Min kp tex behöver ju inte träffa mig är jag som behöver träffa henne. Så är ju sig själv man förstör för, inte för din sambo. men om du avbokar en gång tycker jag inte du ska behöva ha dåligt samvete. Men gång på gång som jag gjort i perioder. Det funkar ju inte och man får ingen hjälp då heller. Men jag har förlängesedan slutat ljuga och säga att jag är sjuk och liknande. Säger som det är. Ger lite mindre dåligt samvete. Men förut sa jag att jag hade magsjuka, feber osv. Du får ta nya tag till nästa terapi i stället! Och snygga byxor du köpt!

2011-01-20 @ 17:59:58 / URL: http://ellinorss.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus