Återhämtad

Nu är jag något lugnare än i mitt tidigare inlägg. Allt får bli som det blir. Jag SKA kämpa på. Försöka allt för att ge min kropp det den behöver. De största utmaningarna kommer bli att varva ned och att inte kompromissa gällande matval och mängd. Shit vad svårt. Men jag måste upp i sadeln igen och se framåt nu. Det som hände i eftermiddags har hänt. Inget jag kan påverka nu. Får istället försöka göra nuet och morgondagen till något bättre för mig.


Kommentarer
Postat av: Linda

Helt rätt tänk, kram

2011-01-04 @ 21:24:18 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/
Postat av: My

På det igen nu bara....härligt!! NU jäklar ska vi vinna!! ....Och förresten, inläggningen för mig var en bra hjälp för mig när jag skulle genom det värsta helvetet. Om det skulle krävas även för dig, se det inte som ett nederlag i så fall, utan se det som en god hjälp på vägen. Man blir ju inte inlåst för alltid....får vi hoppas i alla fall, haha.....



Godnatt på dig fighter!

2011-01-04 @ 22:40:50 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anni

Vad skönt att det känns bättre idag!

Jag vet hur svårt det är att låta bli att kompromissa med maten och mängden, men du gör helt rätt i att anta utmaningen! Vad gäller frågan i förra inlägget så sade min dietist att färdiga portionsrätter är helt ok, men att man helst ska komplettera med något, som en smörgås eller frukt. Hur är det när du jobbar, kan du äta ute då? Det funkar för mig, det är lättare att äta upp en portion jag får framdukad än att försöka dosera själv (då blir det lätt för lite).

Lycka till, jag tror på dig!

2011-01-05 @ 09:27:08 / URL: http://anniahven.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus