Alkohol och flirtande

Morning.
Det var en jättetrevlig kväll igår! Jag valde t o m att dricka vin, vilket jag ofta inte vågar. Men ett av mina delmål är ju att på helgen äta en god lagad middag och dricka allt utom vatten till. Antingen går vi ut och äter, lagar själv eller beställer hämtmat. Det är väl ett ok delmål? Min sambo är invigd för att kunna hjälpa mig. Och ca en gång i månaden ska vi fika på ett konditori/café och jag får inte bara dricka kaffe, utan fika innebär fikabröd (annars ingen fika ju!). Också en bra grej tycker jag.

En sak jag reflekterade över igår var att jag tyckte det var skönt och befriande att dricka, men är osäker på om det var på ett bra sätt eg. I DBT så pratar vi en del om att inte använda droger. Det förstärker ofta, samtidigt kan man se det som en flykt, vilket kan påverka många att dricka för mycket. Vad gäller maten slogs jag av hur mycket lättare jag har för efterrätter än för förrätter och huvudrätter. Why?? Men det slår aldrig fel. Kan i princip äta en efterrätt utan vidare ångest, medan den andra maten är betydligt med laddad. Kanske är det för att vid efterrätten vet jag vilka marginaler jag har att spela på och att ätandet närmar sig sitt slut?

Jaja.

Mitt emot mig och sambon satt en kille och jag tyckte han var väldigt fin och trevlig. Det fick mig att komma ihåg de flirter jag hade som singel... det pirrade till i magen på mig vid den tanken. Shit vilken kick det är att känna sig åtrådd och beundrad! Det är en självförtroende-boost som det är svårt att hitta i den vardag man lever nu (missförstå mig inte, för jag älskar min sambo och han mig, men man känner ju varann så väl efter dessa år). Det började ofta med att jag genom gemensamma vänner träffade någon kille på en fest, han gav en uppskattande ögonkast när man kom in i rummet (jag brukade ofta komma sent till fester med vilje, för att göra en "oförglömlig" entré... haha..) och väl ute på krogen började man snacka, dansa och hångla. Det gav en känsla av att ha lyckats, att duga, att räcka till, att ha makt, att få det man vill. Etc. Jag var inte promiskuös, i den meningen att jag gick från säng till säng (Obs, jag dömer ingen som gör det heller), men flirtmässigt var jag otroligt promiskuös. För flirta är otroligt roligt!

Nog sagt om det. Fantasi är trevligt att ha och man inser att man mitt i allt jobbigt också har haft ett annat liv, som inte bestod av enbart mat och vikt. Det är bra att minnas det.


Kommentarer
Postat av: My

Vad glad jag blir av att läsa ditt inlägg :)



Dina delmål verkar väldigt rimliga och bra tycker jag. Samt att din sambo är "invigd". Har också hört det där med fikan....men i mitt fall gäller det att inte bara ta te, utan också något till, att det är det som är det "vanliga" Folk fikar ju faktiskt med något att äta till oftast. Vi håller väl på att normaliserar vårt ätande skulle jag tro...? Det är faktiskt ganska gott med fika till te, måste jag erkänna.....



Kram!

2011-01-16 @ 09:24:50 / URL: http://tankarimy.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus