Skitbra!

Fy fasen vad jag kämpar idag, har satt alla mål! Jippie, känns skitbra! Men jag är ockå rädd. För jag har nyss börjat med antidepp och jag är rädd att dagen idag är början på en smekmånadsfas och att jag ska må extra dåligt om ett tag när måendet slår över igen. Som ni märker skiftar sinnestämningen rätt mycket hos mig just nu. Men idag är det till skillnad från igår en riktigt bra dag :-)

Kommentarer
Postat av: My

Härligt!



Försök att inte fundera för mycket på vad som är mediciner eller inte när det gäller måendet. Försök att bara vara. Skitsamma om det är en smekmånadsfas med medicinen eller inte, det viktiga är att du mår bra just nu. KRAM på dig vännen!

2011-02-13 @ 18:50:09 / URL: http://tankarimy.blogspot.com
Postat av: Anonym

Vad är de för antidepp du börjat med? Starkt jobbat :) Kom igen :)

2011-02-14 @ 17:25:55
Postat av: Lisa

Hur går det med antidepp, känns det lika bra nu som då du skrev eller känner du dig annorlunda, att den inte "hjälper" på samma sätt längre? Känner du dig inte "avtruppad"? Anledningen till att jag frågar är att jag testade ett tag och kände mig det, som i en annan värld, kunde inte koncentrera mig i skolan på samma sätt osv.. så aa.. vad är det du fått för någon? Maila gärna om du inte vill säga öppet:) om du orkar..

2011-02-15 @ 10:10:18 / URL: http://www.hatkarlek.wordpress.com
Postat av: Linda

Hej, vad härligt att höra att det går så bra. Hoppas det fortsätter så. Brukar det för resten inte vara värre i början på antideppbehandling, kanske att det håller i sig, hoppas hoppas

kram

2011-02-15 @ 20:32:05 / URL: http://frokenlejon.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:




RSS 2.0
Ladda ner en gratisdesign på www.designadinblogg.se/gratisdesign - allt om bloggdesign!
PokerCasinoBonus